:: |
| Ko je "pravi" Džejms Bond? |
| Šon Koneri |
|
37% |
[ 3 ] |
| Rodžer Mur |
|
12% |
[ 1 ] |
| Timoti Dalton |
|
0% |
[ 0 ] |
| Pirs Brosnan |
|
25% |
[ 2 ] |
| Danijel Krejg |
|
25% |
[ 2 ] |
|
| Ukupno glasova : 8 |
|
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Rezultati istraživanja britanske agencije OnePoll pokazali da trećina ispitanika misli da je Šon Koneri "jedini, pravi Bond". Da li se slažete sa njima?
Rodžer Mur je nedavno držeći govor na Oksfordskom univeritetu rekao da je on pravi Bond. "Koneri je dobar glumac, verovatno bi bio bolji da sam ga razumeo šta govori, dok je 'Kazino Rojal' sa Danijelom Krejgom podsećao na jednu dugu reklamu...".
Najava početka snimanje novog filma serijala "Skyfall", kao i ova konstatacija je ponovo podstakla pitanje dugo skoro kao i sama franšiza tajnom agentu. Ko je najbolji Bond? Rezultati ankete pokazuju da trećina ispitanika misli da je to Šon Koneri, dok se na drugom mestu nalazi aktuelni 007 Danijel Krejg.
Na trećem mestu, sa sedamnaest odsto glasova je Pirs Brosnan, a šta vi mislite? Za koga je "stvoren" lik Ijana Fleminga?
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
miki4you Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 8

|
|
|
nek se obracunaju medjusobno pa cemo da vidimo
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Šona Konerija cijenim daleko iznad svih ostalih glumaca ovdje pobrojanih, ali mi je ipak sam lik Džejmsa Bonda nekako najsličniji u mojoj mašti Pirsu Brosnanu. I zato sam svoj glas dala upravo njemu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
da mi je samo znti ko je glasao za onog debila krejga...
son koneri... neponovljiv...dingospo...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|