:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Harli Džordan nije običan osmogodišnjak. Dok njegovi drugari igraju igrice, on pregovara sa dobavljačima. kupuje akcije i upravlja svojim internet kraljevstvom klikera.
Maleni tajkun iz Londona vodi sajt marbleking.co.uk već dve godine i prodaje klikere - od najobičnijih, do najređih kolekcijskih primeraka. Kompanije obrće više hiljada funti godišnje, a narudžbenice stižu i iz Amerike. Harli ima toliko posla daje morao da zaposli i majku i dva starija brata.
Ovaj učenik osnovne škole ima ozbiljne ambicije za budućnost, jer želi da razvije svoju mladu firmu u ozbiljnog konkurenta na tržištu.
- Moji prijatelji obožavaju to što imam svoju firmu. U početku mi nisu verovali, ali sada veruju i postali su neke od mojih najvećih mušterija - objašnjava mladi tajkun i dodaje da voli klikere i da voli da se igra njima.
Njegova opsesija klikerima postala je tolika da je porodica počela da ga zove “Kralj klikera“ još kada je imao šest godina.
- Računali smo da će pokretanje sopstvenog posla da ga nauči odgovornosti, nikada nismo ni sanjali da će iz svega toga da se izrodi neki ovako unosan posao - objašnjava njegova mama Tina.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|