:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Muški modeli cipela sa štiklom od čak devet centimetara s potpisom Rika Ovensa prodaju se za 790 evra, a u ponudi su gležnjače i modeli do kolena. Slične verzije nude i "Prada" i "Barberi".
Izgleda da nove generacije muškaraca ne vide nikakav problem u "dodavanju" kojeg centimetra... Cipele sa štiklom od čak devet centimetara s potpisom Rika Ovensa prodaju se za 790 evra, a u ponudi su gležnjače i modeli do kolena. Slične verzije nude i "Prada" i "Barberi".
Cipele sa skrivenom petom nose odavno Nikola Sarkozi i, na primer, Tom Kruz, ali nove generacije štiklu ne doživljavaju kao naročiti problem. One više nisu "pomoćno sredstvo" da se dobije na visini, već su tu u funkciji stila, piše "Dejli mejl".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma znaš šta! ja sam žena starog kova i stvarno mi ova vijest nikako nije legla. Koji će mi moj u štiklama, majke ti?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|