:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Majka iz Delavera uhapšena jer je sinu dozvolila da sam vozi automobil do škole i nazad.
Većina roditelja možda ne bi devetogodišnjem detetu dozvolila ni da samo ide peške do škole, a Temi O'Nil iz Dovera je zaista preterala.
Ona je svom devetogodišnjem sinu, čije ime nije saopšteno, dozvolila da "tojotom korolom" ide u školu, dok ga je ona bodrila sa suvozačkog sedišta.
Jedan od nastavnika video je mališana kako se parkira ispred škole, i brže-bolje pozvao policiju. Majka se branila rekavši da je mali iskusan vozač!
"Majka nije shvatala u čemu je problem. Rekla je da je sina pustila da vozi zato što je već iskusan, pošto je za volanom od pete godine", rekao je kapetan policije Dovera Tim Stamp.
O'Nilova je uhapšena i optužena za nemar i ugrožavanje bezbednosti deteta.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ni svaka mati nije sva svoja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|