:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jovan Stolić (61), vozač autobusa 77, koji je usmrtio dvoje studenata u zvezdarskom parku, pušten je na slobodu, pošto su rezultati tehničkog pregleda pokazali da su kočnice autobusa bile neispravne.
To su pokazali rezultati vanrednog tehničkog pregleda koji su u sredu stigli u ruke istražnog sudije Radmile Đerić, saznaju "Novosti" u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.
To je bio jedan od razloga da i do sada jedini osumnjičeni Jovan Stolić (61), vozač "kobnog" autobusa, u sredu bude pušten iz pritvora.
"Moj klijent je posle skoro mesec dana provedenih u pritvoru, konačno pušten da se brani sa slobode", kaže advokat Đorđe Kalanj. "I ranije sam smatrao da nije bilo razloga za njegovo zadržavanje u pritvoru, jer on ne bi uticao na svedoke i istragu."
Dosadašnjom istragom, inače, utvrđeno je da vozač autobusa nije imao alkohola u krvi kobne noći, što je potvrdio najpre alko-test urađen na mestu nesreće, kao i nalaz krvi koja mu je kasnije izvađena. Sada i rezultati vanrednog veštačenja dodatno umanjuju njegovu odgovornost.
Ipak, do kraja istrage i posle pristizanja i ostalih veštačenja, pre svega saobraćajnog, još je rano reći i da li će Jovan Stolić biti potpuno oslobođen svake krivice, a neko drugi, pak, postati osumnjičen, pišu "Novosti."
Nesreća na Zvezdari dogodila se 3. novembra, kad je iz tada nepoznatih razloga, autobus "77" uleteo u park i tom prilikom usmrtio dvoje studenata, Danijelu Đorović (22) i Radomira Vučkovića (19).
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
zalosno je za mlade ljude,ali ovaj covek sigurno nikada nece biti isti,poznat mi je taj osecaj krivice,iz takvog razloga je umro moj poznanik samo 3 meseca posto je nesrecnim slucajem klinac uleteo pod tockove kamiona (uleteo je pod dredisnji deo kamiona za prevoz sladoleda).Covek je narodski receno presvisnuo od muke,a imao je samo 26 godina.
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|