:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Psiholozi su procenili da naše karakterne osobine može da otkrije i boja zidova koje smo odabrali u svom domu. Crvene zidove imaju strastveni ljudi, plave staloženi i osećajni...
Svaka stvar može bez reči mnogo da kaže o nama - i odeća, obuća, posteljina, oblik omiljene tašne... Psiholozi su procenili da naše osobine može da otkrije i boja zidova u domu.
Žuta: Boja sunca otkriva odvažne osobe, preduzimljive, intelektualne, nezavisne, u duši pustolovne, koje izuzetno cene slobodu.
Braon: Braon nijanse na zidovima govore o tome da osoba koja je njima okružena voli postojanost i stabilnost, da je pouzdana, ali povremeno i svojeglava.
Crvena: Strastveni ste, optimistični, otvoreni i društveni.
Ljubičasta: Sve nijanse ljubičaste, od najsvetlije odnosno boje lavande, preko boje šljive do tamnoljubičaste, čine prostor dramatičnim i prefinjenim. Osoba čiji je dom okrečen u ljubičasto je nekonvencionalna, umetnički nastrojena, ali i sklona dramama, pišu "Novosti".
Plava: Otkriva staložene i osećajne osobe.
Narandžasta: Ako ste okruženi ovom bojom, to znači da ste veseli, vitalni, veoma društveni, dobrodošli u svakom društvu i da odišete životnom snagom.
Bela: Volite jednostavnost, imate mladalački duh i na sve oko sebe gledate sasvim nevino, bez ikakvih skrivenih misli.
Bež: Prefinjeni ste, volite smirenu atmosferu i jednostavnost.
Siva: Vi volite mir i tišinu i težite “srednjim rešenjima”.
Crna: Ne volite mnogo da pričate, ali želite da impresionirate okolinu, i to nenametljivo.
Zlatna: Zbog duge istorije i to kraljevske, zlatna boja uvek upućuje na bogatstvo, raskoš i luksuz. Osobe koje su okružene zidovima sa zlatnim odsjajem spadaju u klasičare i tradicionaliste.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Žuta: Boja sunca otkriva odvažne osobe, preduzimljive, intelektualne, nezavisne, u duši pustolovne, koje izuzetno cene slobodu. |
I moja soba i moja vikendica je okrečena u žuto.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Citat: | Crvena: Strastveni ste, optimistični, otvoreni i društveni. |
Necu nista vise da kazem
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
dex993 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 28 Mesto: Zrenjanin

|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Narandžasta: Ako ste okruženi ovom bojom, to znači da ste veseli, vitalni, veoma društveni, dobrodošli u svakom društvu i da odišete životnom snagom. |
Vidi, bogati, i ovo je boja koju volim i u koju ću, prvom prilikom da okrečim zidove svoje kancelarije.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|