YouTube je "doživeo" prvi veliki fejslifting, a novi izgled u skladu je sa onim koji krasi poslednje projekte kompanije Google.
YouTube je sada prvi put ozbiljno redizajniran otkako ga je kupio Google, i to sa jasnim ciljem - da bude što više nalik TV-u.
Sada je lakše pronaći "kanale" sa početne stranice, a crni meni sa leve strane u kojem se nalaze pretplate, kategorije i slično, omogućava lakšu navigaciju.
Centralni deo zauzimaju YouTube predlozi, u zavisnosti od kategorije koju ste odabrali, a u gornjem desnom uglu nalazi se "prozorčić" za video koji će se najverovatnije koistiti u reklamne svrhe.
Kada se korisnik uloguje, sa leve strane ga očekuju pretplat, pregled kategorija kao na naslovnoj strani, predlog kanala i linkovi za povezivanje sa profilima na Google+ i Facebooku, a sa desne elementi koji su neophodni za pregled i manipulisanje korisničkog naloga.
Središnji stubac prikazuje sadržaje koje vaši kontakti dele na društvenim mrežama.
Ipak, sama stranica sa videom nije pretrpela naročite promene. Iako sada podseća na Gmail i Google+, raspored elemenata nije promenjen.
Pogledajte:
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
ne....izgled nikako....navikao sam na onaj stari..i samo me zbunjuje...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Jok. Neka mi vrate stari. Mićka vazda ganjam po svim mogućim lijevim i desnim stranama, po sredini, dole, gore....ma jok. 'Ovo mi se ništa ne sviđa!
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Jos je ovo sve sveze da bi covek mogao nesto da kaze ... videcemo za jedno mesec, dva kad se te sve sitne greskice isprave
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma