www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Seksi plesačica oko šipke koja ima 115 kilograma
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 08, 2011 10:42 pm    Naslov poruke: Seksi plesačica oko šipke koja ima 115 kilograma Na vrh strane Na dno strane

Li Ejn Barber (26), poznata i kao Lulu, ima 115 kilograma ali je ne sprečavaju da bude seksi i zavodljiva dok se njiše oko šipke.
Lulu radi u salonu automobila. Preko dana vredno i sa osmehom dočekuje i ispraća mušterije. A od 2006. za nju je ples postao obavezan trening i hobi.

Ova dama je inače bila navijačica i student plesa kao mlada devojka pa joj scena nije strana. Ipak, morala je da sakupi dosta hrabrosti, skine se i pokaže šta ume.

- Uvek sam volela da igram, htela sam da se bavim ovim izazovnim plesom, ali priznajem da sam se plašila šta će ljudi reći kad me vide. Kad sam se prijavila za prvi čas i videla da kratke šortseve nose žene svih dimenzija i oblika, laknulo mi je. Znate nije svejedno nekome u mom telu da se svuče. Još od srednje škole imam problema sa viškom kilograma i već sam se na neki način navikla na razne provokacije i dobacivanja - ispričala je za magazin "Closer" dodajući da se oseća seksi posle dugog niza godina.
Lulu ima dvoje dece, a da bi uskladila sve svoje obaveze u kući je instalirala šest metara visoku šipku za ples. Uz sve aktivnosti, najveću podršku pruža joj suprug Vil Braun (29).

- Vil obožava da me posmatra. I na takmičenjima i kod kuće dok vežbam. On je moj najvatreniji navijač - rekla je.

Kako prenosi portal "Žena" Lulu pati od poremećaja policističnih jajnika. Zato je svoj hobi rešila da pretvori u dobrotvornu misiju. Sakuplja novac za istraživanja na nastupima i ne odustaje od sna da postane profesionalna plesačica.

Pogledajte video

(24sata)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Seksi plesačica oko šipke koja ima 115 kilograma Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon