:: |
| Da li ćeš ti negde putovati za doček Nove godine? |
| Da |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ne |
|
100% |
[ 2 ] |
|
| Ukupno glasova : 2 |
|
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Turističke agencije spremile aranžmane od nekoliko desetina hiljada evra, ali im telefoni nisu ni zazvonili. Nešto "povoljniji" aranžmani su planuli, pa će neki 2012. dočekati na Tajlandu, Kubi... A ti?
Turističke agencije nude najrazličitije novogodišnje aranžmane, ali nema dovoljno onih koji bi to sebi mogli da plate.
Najekskluzivnija putovanja uključuju daleke destinacije i krstarenja čije cene dosežu i više hiljada evra. Ona se mogu naći u ponudi agencije "Cera travel", ali tamo nisu bili raspoloženi da za "Kurir" daju više informacija o putovanjima poput obilaska ostrva Galapagos za 36.000 evra, norveških fjordova za 16.000 evra po osobi ili krstarenju Mediteranom za 17.000 evra.
"Vlasnik agencije je na putovanju, radnici su desetkovani i ne mogu da vam dam više informacija. Ne samo da niko do sada nije uplatio aranžmane već ne postoje ni zainteresovani."
Ostale agencije predlažu nešto pristupačnije ponude i za njih i dalje ima klijentele.
"Imamo novogodišnje ture do Dubaija, Tajlanda, Bangkoka i Kube, ali mi bismo posebno izdvojili našu najekskluzivniju ponudu - putovanje oko sveta za 28 dana, čija je cena 5.790 evra po osobi. Kod nas je interesovanje za putovanja ogromno, čak je više za 20 odsto u odnosu na prošlu godinu", rekli su u agenciji "Kontiki travel" i naglasili da njihovu klijentelu uglavnom čine hedonisti, ljudi koji uživaju u putovanjima.
Ipak, Srbi i pored teške ekonomske situacije ne odustaju od toga da najluđu noć u godini i ostale praznike provedu van zemlje, u nekoj od evropskih prestonica, za šta se mogu naći najrazličitije ponude i cene.
"Mislim da je to i dalje naša realnost. Ljudi odlučuju da provedu tu jednu noć u nekom od gradova van zemlje jer za to plate kao za doček u Beogradu, recimo 60 evra, za šta dobiju prevoz i doček, a i mogu da kažu da su Novu godinu proveli u Veneciji, Beču ili nekom drugom gradu", naglasio je Gojko Milenković, PR agencije "Travelend".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ma ne pada mi na pamet davati tolike novce da bih tamo negdje u bijelom svijetu čekala Novu godinu! Ako treba da mi šta padne na glavu, neka pada u mojoj kući!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|