:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Klupska mapa Beograda večeras dobija novo atraktivno mesto za noćni provod, ali i dnevno opuštanje - koktel bar „Brankov”, smešten u jednom stubu, praktično unutar Brankovog mosta. Ekipa „24 sata” juče je „overila” klub, a vi ste pozvani na večerašnju žurku otvaranja.
„Brankov” se vodi na adresi Crnogoska 10, prostire na 200 kvadrata, a dizajnirao ga je arhitekta Đorđe Gec koji potpisao i klubove „Tube” i „Mladost”. Sa jedne strane kluba nalaze betonski separei sa niskim stolovima, u kojima dominira žuto osvetljenje poput onog na samom mostu, a sa druge strane pogled puca na ulicu i okolne zgrade.
- Lokacija je takva da predstavlja spoj urbanog i avangardnog, a prostor je posvećen hedonističkom uživanju u najboljem što Beograd ima da ponudi. Na ideju za ovaj klub došao sam još kada sam tražio prostor za “Mladost”. Video sam ovaj prostor i fasciniralo me to što je praktično u mostu kao i žuto osvetljenje. Sam enterijer kluba je neki kros over berlinskog i londonskog šika - kaže Pero di Reda, jedan od suvlasnika kluba.
Inače, „Brankov” je novi projekat ekipe koja je kreirala „Tube”, „Mladost”, „Disko Pevca”, „Apartman” i „Absinthe”, ali će program ipak biti drugačiji.
- Ovo je bar koji će potpuno drugačiji koncept zabave. Na bini će se smenjivati džez, fank, disko i pop bendovi, nastupaće kako domaći tako i umetnici iz inostranstva. Žive nastupe ćemo mešati i sa kabaretskim programom i odabranim cirkuskim tačkama, a biće tu i još iznenađenja koja nećemo još uvek otkrivati - najavljuje Di Reda.
Nema sumnje da će ovo mesto brzo zauzeti dobru poziciju kada je reč o noćnom životu prestonice.
- Večeras će publiku zabavljati di-džej, a specijalni gost biće perkusionista. Svake večeri “Brankov” će nuditi nešto drugačije publici. Očekujemo da dobije potpuno novu klupsku klijentelu, ne samo onu koja dolazi u “Tube” i “Mladost”. Siguran sam da će kroz godinu, dve ovo biti epicentar noćnog zbivanja u prestonici - kaže Pero di Reda.
Radno vreme: Od jutra do sutra
SVIRKE - Koktel bar će raditi svakog dana od 10 sati, tako da ćete baš tu moći da popijete jutarnju kafu. Od 17 sati svratite na aperitiv, dok će od 22 sata počinjati živa svirka. Bendovi će nastupe završavati oko jedan sat posle ponoći, a onda će publiku sve do ujutru zabavljati di-džejevi.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|