www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Starac spasio dvojicu mladića iz zapaljenog kombija
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2011 1:31 pm    Naslov poruke: Starac spasio dvojicu mladića iz zapaljenog kombija Na vrh strane Na dno strane

Igor Đurić (27) i Igor Janković (29), obojica iz Niša, sigurno bi nastradali, zaglavljeni u zapaljenom kombiju da nije bilo preduzimljivog i hrabrog Milutina Krinića (80) iz sela Šarbanovac kod Bora. Ovaj osamdesetogodišnjak se nijednog sekunda nije razmišljao već je hitro reagovao kako bi dvojicu momaka spasio sigurne smrti.

- Odmarao sam ispred kuće i ne znam baš šta se i kako desilo, sve se odigralo na brzinu. Samo sam ugledao kombi koji je skrenuo sa puta u obližnji kanal. Kombi se i dalje kretao a onda i udario u obližnji mostić, tada se i prevrnuo i zapalio – priča Krinić.

On je istog trenutka potrčao prema kombiju gde je ugledao dva mladića kako nepomično leže u zapaljenom vozilu.

- Prišao sam da vidim da li nekako mogu da im pomognem, kada sam začuo strahovit krik „otvorite vrata, pomozite“. Pokušao sam krampom da razvalim vrata ali nisam uspeo. Brzo sam pogledao unaokolo, uzeo kamen i razbio šoferšajbnu, ne bi li izvukao momke van kombija – govori još uvek vidno uznemiren Krinić.

Vatra je već uveliko zahvatila vozilo, a Krinić je ne misleći na svoj život, spasio dvojicu mladića.

-Najpre sam uspeo da izvučem jednog od momaka iz kombija, koji je bio u nesvesti. Odmah sam se vratio i po drugog koji je neprestano ponavljao „izvuci me, pomozi, izgoreću“. Samo da su oni dobro, mladi su, i da se nikad više ne ponovi nešto slično – dodaje naš sagovornik, koji živi nedaleko od puta Bor – Paraćin.

Ne zadugo nakon što je Krinić uspeo da izvuče Đurića i Jankovića, kombi je eksplodirao. Ubrzo su na lice mesta stigli, policajci, vatrogasci i hitna pomoć koja je povređene mladiće prevezla u borsku bolnicu.

Đurić i Janković su trenutno na analizama, a kako nam je rečeno u bolnici, obojica su van životne opasnosti.

(24sata)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2011 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trebalo bi da starog urame umesto ikone i da ga save kao drugi rodjendan

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2011 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka mu čast na prisebnosti i ljudskosti. A to ne bi trebao ni jedan od njih da zaboravi kroz cijeli svoj život.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Starac spasio dvojicu mladića iz zapaljenog kombija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon