www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najomiljeniji proizvod u Srbiji je plazma keks
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2011 1:39 pm    Naslov poruke: Najomiljeniji proizvod u Srbiji je plazma keks Na vrh strane Na dno strane

Najomiljeniji domaći proizvod u Srbiji, prema anketi među potrošačima, je "plazma keks", "Bambija" iz Požarevca.
Izbor najkvalitetnijih domaćih proizvoda i kompanija u okviru Festivala kvaliteta Srbije "Moj izbor 2011" organizovalo je udruženje "Moja Srbija" u saradnji sa Privrednom komorom Beograda. U anketi je učestvovalo 2.000 potrošača, a nagrade su sinoć podeljene.

Za najomiljenijeg domaćeg proizvođača proglašena je fabrika sokova "Nektar" iz Bačke Palanke.

Zlatna medalja za najbolju društveno odgovornu akciju u 2011. godini pripala je akciji "Bitka za bebe" u organizaciji "Fonda B92".

Najviše priznanje za društveno odgovorno poslovanje u 2011. godini dobila je kompanija Viktorija grupa.

Dobitnici priznanja "Moj izbor 2011" su i "Imlekovi" mleko i jogurt "moja kravica", suhomesnati proizvodi "Zlatiborca", "začin C"- "Centroproizvod", "dijamant ulje", voda "knjaz Miloš", sokovi "Nektara", "jelen pivo", "smoki" - "Soko Štarka", smrznuto voće i povrće "Frikoma", "Henkelov" dečji sapun, "Monina" odeća i posuđe "Metlaca".

U kategoriji banaka i osiguravajućih kuća potrošači su ocenili da najbolji kvalitet nudi Banka Inteza, u kategoriji turističkih usluga i transporta Jat, a da su najbolji uslovi za odmor na Zlatiboru.

"Prva srpska televizija" je omiljena stanica, "Radio S" najradije slušana radio stanica, a "Blic žena" najpopularniji štampani medij.

Priznanje za najveći skok popularnosti u 2011. godini pripalo je "Albusovom" omekšivaču "bohor".

Festival kvaliteta je deo kampanje "Srbija ima kvalitet" čiji je cilj podsticanje proizvodnje u Srbiji i ulaganja u unapređenje kvaliteta proizvoda i usluga.

(24sata)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Najomiljeniji proizvod u Srbiji je plazma keks Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon