www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pitbul okupacija: Protest protiv uvođenja taksi na "op
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 17, 2011 8:59 pm    Naslov poruke: Pitbul okupacija: Protest protiv uvođenja taksi na "op Na vrh strane Na dno strane

Oko 150 vlasnika pasa okarakterisanih kao “opasni“, okupili su se danas oko 12 sati ispred Skupštine grada Beograda kako bi ukazali na problem diskriminacije ovih rasa i najavljene godišnje takse od 30.000 dinara.
Predstavnik grupe građana Aleksandar Sekulić rekao je novinarima da je policija dozvolila taj skup, ali ne i planiranu protestnu povorku do Ulice kraljice Marije i Gradskog sekretarijata za komunalno-stambene poslove.

Sekulić je kazao da će gradskim vlastima biti predata peticija koju je potpisalo oko 2.500 ljudi i najavio da bi predstavnici vlasnika pasa trebalo u ponedeljak da se sastanu sa gradskim sekretarom za stambeno-komunalne poslove Predragom Petrovićem.

- Okupili smo se ovde kako bi na miran način protestvovali zbog najavljenih izmena i dopuna postojećeg zakona o kućnim ljubimcima koji je po mom mišljenju dobar ali se ne sprovodi adekvatno. Svi psi moraju biti tretirani podjednako jer nije problem u njima već u vlasnicima - kaže za “24 sata“ inicijator ovog protesta Aleksandar Sekulić.

Prema njegovim rečima, vlasnici moraju preuzeti odgovornost za svoje ljubimce, šetati ih na povodcu i naviknuti ih na korpe, ali najavljena taksa od 30.000 dinara bi dovela samo do porasta broja napuuštenih pasa na ulicama grada.

- Imamo psa već tri godine i nikada nikoga nije napao. Ove takse nisu realne i njima se kažnjava cela rasa,a ne agresivni pas koji je povredio nekoga- ističe slikarka Ljubica Marijanović (54).

Jedna on najmlađih sugrađanki, osmogodišnja Milica, koja je sa roditeljima došla da podrži svog Blekija ponosno je šetala ispred Skupštine grada.

U zahtevu koji je grupa vlasnika pasa danas predala gradskim vlastima, zatražena je evidencija o ujedima pasa na teritoriji Beograda za ovu i prošlu godinu, kao i da se problem reši na stručan i analitičan način, a ne u atmosferi panike.

(24sata)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 18, 2011 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dajte molim vas, koja diskriminacija. Ja, koja volim pse, zaista, ne diskriminišem ih ako tražim da opasne i borbene rase pse imaju korpu na čeljustima, i da se obavezno vodaju na povocu. To nije diskrinimacija.To je mjera predostrožnosti samo. I ljude takve vrste bi trebali zatvarati, mislim tipove agresivne, a za pse je doboljna korpa i povodac i siguran, uravnotežen gazda. Sita sam više takvih koji sabrano i trezveno ne mogu da učine tako prostu i jednostavnu stvar. Za svaki ugris takvog psa, krive i djecu prvo, pa ljude, a gazde...ništa! Moliću...zakonom moraju takve pse obezbjediti da ne predstavljaju opasnost po okolinu jer iste šetaju po parkovima i to bez ikakve zaštite i to tamo di nam se igraju djeca. Ne možemo uvijek braniti samo pse, a svu krivicu svaliti na ljude. Ja sam čovjek i propadam ljudskom rodu i logično da samo mjere o kojima se ne trubi zalud možemo da psriječimo napade pasa kojima gazde nisu obezbjedile ni minimum bezbjedonosnih mjera.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pitbul okupacija: Protest protiv uvođenja taksi na "op Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon