:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Američka administracija za hranu i lekove (Food and Drug Administration FDA) odobrila je lek protiv mamurluka koji je otkrila bivša radnica u finansijskom sektoru i diplomirana studentkinja Harvarda, Brena Hejson, objavio je britanski šou-biznis sajt "Didžital spaj".
Lek nazvan "Blowfish", koji sadrži 1000 miligrama aspirina, 120 miligrama kofeina i antacid (sredstvo protiv kiseline u želucu), dospeće na američko tržište u januaru a ubrzo zatim i na tržište Velike Britanije.
- Jednog naročito gadnog jutra, koje je bilo rezultat naročito dobre prethodne noći, počela sam da mislim kako mora da postoji način da imamo i dobre noći i dobre dane - rekla je Hejson.
- Isprobala sam sve lekove koje sam mogla da nađem i našla da biljni proizvodi na tržištu koji se uzimaju noć pre baš i nisu od neke pomoći. I otpočela sam potragu za nečim što će zaista delovati i što se može uzeti ujutro nakon opijanja - rekla je Brena Hejson.
Ona je dodala da se odlučila da proizvod iznese na tržište nakon što su joj prijatelji više puta tražili njen lek.
- Nakon istraživanja pronašla sam kombinaciju koja je delovala, i to brzo - rekla je ona. "Počela sam da je delim sa društvom i oni su stalno tražili još."
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pitam se kako bi to delovalo na mene. Nikad nisam bio mamuran, bez obzira na količinu maligana...
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
pffff..da mi se narod po gradu smije...umro od aspirina...
ako se vec umire...
daj da umrem...od necega od cega mogu umrijeti...
ja sam neki dan popio brufen neki crveni i sladak je bio... ko neka bombona:shock:
rame me bolilo...kad se ovaj snijeg uzhebao...
onda me rame prestalo da boli ... al' me zeludac poceo ludacki boliti...
tako da sam definitivno dustao od tih tableta... ni za sto one nisu...
jedno zalijeci ...drugo ti otruje...
od sad kad me rame bude boljelo...popijem litar konjaka...pa nek boli onda mater svoju...koliko hoce...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Dođite na obuku kod mojih penzionera koji kljukaju svakakve lijekove, pa da vidite njihove reakcije. Kanite se, milim vas hemijske industrije više. Što naprednija, mi sve gori i bolesniji, bol se samo prenese na neki drugi dio tijela za koje već ima lijek, pa taj isti djeluje na bolno mjesto, samo kasnije samo predje na zdravo i rasturi ga. Majka priroda ima u sebi sve, samo treba znati je stručno koristiti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|