Holandski voditelji šokirali javnost najavom da će u emisiji jesti meso onog drugog.
Televizijske zvezde Denis Storm i Valerio Zeno najavili su da će u emsiji "Proefkonijnen" ("Zamorci") pojesti po komadić mesa sa tela onog drugog.
Voditelji su se podvrgnuli hirurškom zahvatu kako bi sa tela odstranili komadić mesa dug oko dva centimetra. Jedan je "odabrao" da mu meso skinu sa zadnjice, a drugi sa stomaka.
Oni su zatim pozvali jednog TV kuvara da te komade isprži u ulju, postavili sto i pojeli ih. Najava emisije izazvala je šok u javnosti, iako se u trejleru ne vidi kako zapravo jedu ljudsko meso.
"Emisija je zamišljena tako da odgovaramo na čudna pitanja, kao što su da li možete da se obrijete koristeći kečap umesto pene, i da li možete da vozite bez čula vida. Odsekli smo malecne komade, a sada imamo i 'kul' priču ako nas neko pita odakle nam ožiljci", rekao je Storm.
Jeziva epizoda emisije trebalo bi da bude emitovana u sredu na jednom holandskom kanalu.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Mi smo ljudi stoka neviđena, eto. Kanibale osuđujemo, osuđujemo i one zarobljene vojnike koji nisu mogli da prežive dok ne pojedu jednog od njih, a sad kad mediji haraju i vladaju sve radi gledanosti, možemo i da se glođemo! Fuj!
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Tastes like chicken?
Nesapecic Početnik Domaćeg.de
Godine: 59
Datum registracije: 20 Dec 2011 Poruke: 1
ludaci, treba im oduzeti pravo na rad na televiziji.
_________________ uca
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
strasno sta sve ljudi rade za paznju i komad slave- popularnosti...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma