:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Stotine Kineza “naoružanih” jastucima na kojima su napisana imena njihovih šefova ili profesora učestvovalo je u Šangaju, petu godinu za redom, u masovnoj tuči jastucima čiji je cilj oslobađanje od stresa.
Na ovom događaju, koji je trajao dve noći i koji organizatori planiraju da ponove 30. decembra, učestvuje sve više mladih ljudi koji žele da se oslobode stresa od posla ili škole, prenose danas agencije.
- Mnogo zaposlenih i studenata koji se tokom godine suočavaju sa velikim pritiskom na poslu ili u školi učestvuje na ovom događaju. Nadam se da im dajemo izlaz da se oslobode stresa pred kraj godine - rekao je osnivač ove tuče Eleven Vang, dodavši da ljudi, koji trpe pritisak tokom cele godine zbog šefova, nastavnika i ispita, tog dana "mogu da polude".
On je objasnio da svi učesnici napišu na jastucima imena rukovodećih, profesora i nazive ispita i uživaju u tuči.
- Nakon oslobađanja od stresa, moći ćemo ponovo lako da se suočimo sa životom - rekao je Vang.
Jastuci za tuču dele se učesnicima na ulazu u prostor gde se održava borba. Čitav pod je ispunjen jastucima, a da bi se pojačale emocije organizovan je i rok koncert. Tuča počinje kada se čuju prvi zvuci muzike.
- Veoma sam uživao u tuči, ali moj prijatelj je bio beskoristan. On se plašio da će ga drugi ljudi pretući i nije mogao da nastavi - rekao je 24-godišnji Čen Ji.
Neki od učesnika su rekli da su uživali u tuči čak i kada su završili u gomili jastuka na podu dok su ih drugi napadali.
- Ne znam ko me je gurnuo, ali sam odjednom završio na podu i tako sam postao meta drugim ljudima - rekao je studet Zu Šišan.
Pogledajte kako je protekla masovna tuča jastucima u Šangaju pre neki dan.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|