:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Kozmetičarka iz Notingema koja se nekad zvala Šarlot Prajs jedna je od 100 000 Britanaca koji su nedavno promenili ime zahvaljujući novom zakonu koji to omogućava.
Ova majka troje dece rekla je da je opsednuta ružičastom bojom i da u njenoj garderobi, kući i kozmetičkom salonu ona preovladava.
- Moja mama misli da sam luda isto kao i moja deca - kaže žena čije je novo ime ime "Blještavo Roze I Sve Lepe Stvari" (Pink Sparkly And All Things Nice).
Dva najbolja prijatelja iz Notingema Danijel Noks-Hevson (23) i Kelvin Borbidž (22) takodje su promenili svoja imena.
Noks-Hevson se sada zove Vladar Spajdermen Gandalf Volverin Skajvoker Optimus Prajm Goku Havijer Rju Zvučni Oblak Supermen Eman Betmen Treš.
Njegov drug svoje ime je promenio u Baron Venom Barlog Sajbertut Vejder Megatron Vegeta Robotnik Magneto Bizon Sefirot Leks Lutor Skeletor Džoker Grind.
- Odlučili smo da promenimo svoja imena zato što su nam dosadili naši svakodnevni životi, pa smo želeli da uradimo nešto što će nas označiti kao stvarne ličnosti - rekao je Vladar Treš.
Neka druga neobična imena u Britaniji su Lian Madona Vog Na Naslovnoj Strani Magazina Em Si Hol Doson, njena sestra bliznakinja Ema Madona Ispovest Na Podijumu Za Igru Em-Si-Hol Doson, dok se njihova najbolja prijateljica zove Džema Stvarno Plavi Udarac Poza Kerol Em-Si-Hol Doson Ja Ja Inman.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|