www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Promenila ime u "Blještavo Roze I Sve Lepe Stvari"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 27, 2011 5:01 pm    Naslov poruke: Promenila ime u "Blještavo Roze I Sve Lepe Stvari" Na vrh strane Na dno strane

Kozmetičarka iz Notingema koja se nekad zvala Šarlot Prajs jedna je od 100 000 Britanaca koji su nedavno promenili ime zahvaljujući novom zakonu koji to omogućava.
Ova majka troje dece rekla je da je opsednuta ružičastom bojom i da u njenoj garderobi, kući i kozmetičkom salonu ona preovladava.

- Moja mama misli da sam luda isto kao i moja deca - kaže žena čije je novo ime ime "Blještavo Roze I Sve Lepe Stvari" (Pink Sparkly And All Things Nice).

Dva najbolja prijatelja iz Notingema Danijel Noks-Hevson (23) i Kelvin Borbidž (22) takodje su promenili svoja imena.

Noks-Hevson se sada zove Vladar Spajdermen Gandalf Volverin Skajvoker Optimus Prajm Goku Havijer Rju Zvučni Oblak Supermen Eman Betmen Treš.

Njegov drug svoje ime je promenio u Baron Venom Barlog Sajbertut Vejder Megatron Vegeta Robotnik Magneto Bizon Sefirot Leks Lutor Skeletor Džoker Grind.

- Odlučili smo da promenimo svoja imena zato što su nam dosadili naši svakodnevni životi, pa smo želeli da uradimo nešto što će nas označiti kao stvarne ličnosti - rekao je Vladar Treš.

Neka druga neobična imena u Britaniji su Lian Madona Vog Na Naslovnoj Strani Magazina Em Si Hol Doson, njena sestra bliznakinja Ema Madona Ispovest Na Podijumu Za Igru Em-Si-Hol Doson, dok se njihova najbolja prijateljica zove Džema Stvarno Plavi Udarac Poza Kerol Em-Si-Hol Doson Ja Ja Inman.

(24sata)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Promenila ime u "Blještavo Roze I Sve Lepe Stvari" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon