:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Za poslednjih nedelju dana u naselju Karaburma otrovano je čak 17 uličnih i vlasničkih pasa. Prema rečima sugrađana u okolnim ulicama i ulazima zgrada pronađene su otrovane kobasice sa parčićima stakla od kojih je najverovatnije 15 pasa uginulo, dok su samo dva spašena.
- Ne razumem šta se dešava. Svakog dana zateknemo nekoliko pasa kako leže mrtvi na ulici. I sam sam vlasnik psa i verujte da me je strah da ga prošetam- kaže za “24 sata“ Marko Andonov.
Prema rečima njegovog oca, Miodraga Andonova koji takođe živi u ovom delu grada, policija je poslednjih dana tri puta po prijavi izlazila na teren ali istraga još uvek nije pokrenuta.
- Kada je uginuo pas gospođe Slavice Vukelić, policija je izvršila uviđaj i pozvala je da podnese krivičnu prijavu kako bi postupak bio pokrenut- kaže Miodrag.
Kada se vraćao iz prodvanice, on je zatekao jednog psa kako grca na kolovozu.
- Sve kuce koje su uginule živele su u prečniku od kilometar. To nije mogla da uradi jedna osoba. Otrov koji je ubio psa gspođe Slavice bio je podmetnut u ulazu zgrade. Šta bi bilo da je neko dete naišlo na njega? Zar čovek mora da strada da bi se pokrenula istraga- ističe Miodrag.
Prema njihovim rečima trovanja pasa se često dešavaju u njihovom kraju, obično uoči nekog praznika.
- Od svih pasa koji godinama žive sa nama i nikoga ne diraju ostalo je svega nekoliko koje svim snagama pokušavamo da udomimo. Jedna smederevska porodica prihvatila je Persu koja je juče izgubila najbolju prijateljicu. a druga kuca je na putu za Nove Banovce- kaže on.
“Zoveterina Beograd” obećala je, prema njihovim rečima, da će po nalogu policije izvršiti obdukciju uginulih pasa kako bi se utvrdio pravi uzrok.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|