www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mi smo samo prijatelji?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 09, 2012 3:48 pm    Naslov poruke: Mi smo samo prijatelji? Na vrh strane Na dno strane

Sa tom osobom se tako dobro provodiš: idete u bioskop, šoping, vodite duge telefonske razgovore, smejete se... Da li ste vi samo prijatelji, ili kolege? Evo nekoliko znakova koji mogu rešiti tu dilemu.

Dali ste jedno drugome nadimke koje samo vi upotrebljavate. Osim toga, postoje i određene šale koje su samo vama dvoma smešne dok ih drugi uopšte ne razumeju.

Ako tome dodate i činjenicu da se sve češće, kao uzgred, dodirujete, onda vi sigurno niste samo prijatelji.

Osim što se čujete telefonom kako biste se dogovrili kada i gde ćete se videti, razmenjujete i SMS poruke šaljive sadržine.

"Zamisli šta mi se dogodilo...", "Čuo sam super vic...", "Rasprodaja u gradu...", samo su povod da se javlite.

Ako ne možete da zaspite dok se ne čujete telefonom, ili uz prvu jutarnju kafu obavezno zovete "prijatelja" da biste proverili kako je spavao, sasvim sigurno ste zaljubljeni u istog.

Viđate se svakog dana? Sate provodite zajedno i nikako vam se ne rastaje?

Pitanje je trenutka kada ćete se poljubiti, "filmski", ne drugarski.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 09, 2012 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste..jeste...samo...sto ja licno, nemam bas namjeru, ili potrebu, da se ljubim sa svakom
osobom s kojom prosetam, razmijenim vic ili neku drugu zahebanciju telefonom...
ili sto mi je draga i sto nekad pre spavanja mislim o njoj...jer obicno znam da cijenim drugarstvo...
i da postujem neke osobe.. jer imam to nesto, sto se zove postovanje... Mr. Green Laughing Laughing Laughing
samo zene su lukave.. i one sve rade uglavnom iz neke koristi... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
i tako...cesto te nasaNJkaju...ti mislis da ste prijatelji...a one te prvom podobnom prilikom,
odvuku u krevet i filmski nestvarno iŽljube Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Mr. Green

love is all you need
......

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 09, 2012 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ahhahahha istina ....ziva istina Razz

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2012 7:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
samo zene su lukave.. i one sve rade uglavnom iz neke koristi...
i tako...cesto te nasaNJkaju...ti mislis da ste prijatelji...a one te prvom podobnom prilikom,
odvuku u krevet i filmski nestvarno iŽljube

A šta ćeš...i Bog stvori Ženu. Razz

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2012 8:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da..tako je...ali pametnom muskarcu dade izbor...
jer bog stvori jako puno lijepih zena...
a malo pametnih muskaraca Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mi smo samo prijatelji? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon