:: |
Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Svima se dogodilo bar jednom da se blokiraju, da pokušavaju da zrade nešto novo, da završe nešto započeto, ali nikako da se pomere sa mrtve tačke. Evo nekoliko nekonvencionalnih predloga kako to učiniti.
Ostavite zadatak nedovršen
Kada je Ernest Hemingvej pisao svoja dela napravio bi pauzu u sred misli, ali tamo gde je znao šta bi trebalo dalje da stoji, kako bi kada se vrati znao kako da nastavi. Najveći problem današnjeg vremena je kako nešto započeti, pa je ovaj mali trik sjajan za ljude koji imaju problema sa tim.
Radite u drugačijem okruženju
Ukoliko nigde ne stižete sa onim što radite, promenite okruženje u kome radite. Možda će to biti dovoljno da vam se pokrene uspavana kreativnost i da postanete efikasniji.
Napravite plan u boji
Dosadna crno-bela lista stvari koje bi trebalo da uradite često ne deluje podsticajno. Možda bi šareni plan bolje uticao na vas i pomogao vam da i vizuelno razvrstate pojedine delove života i obaveze koje imate u okviru njih.
Potražite ideje na zanimljivim mestima
Ukoliko započinjete neki novi posao najverovatnije ćete pročitati gomilu knjiga koje u tome mogu da vam pomognu. Ali, kada ideje tražimo na najlogičnijim mestima, može nam delovati kao da je sve dobre ideje neko uzeo pre nas. Zato, potražite ideje
(24sata)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Niti jedan od ova četiri načina ja pokrenuti ne mogu. Eto. I to godinama. Ima li još koji?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|