:: |
Koliko "treznih" dana u nedelji ti imaš? |
Uopšte ne konzumiram alkohol |
|
12% |
[ 1 ] |
Pijem samo vikendom |
|
0% |
[ 0 ] |
Nazdravim kada se nešto proslavlja |
|
62% |
[ 5 ] |
Cugnem svakoga dana |
|
0% |
[ 0 ] |
Imam ta dva "trezna" dana |
|
25% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 8 |
|
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Da bi zaštitili zdravlje, Britanci treba da izbegavaju konzumiranje alkoholnih pića najmanje dva dana u nedelji. Koliko "treznih" dana ti imaš?
Dosadašnje smernice za konzumiranje alkohola, koje je izdao specijalni komitet britanskog parlamenta, su se bavile maksimalnim brojem jedinica alkohola koje se mogu svakodnevno konzumirati. Međutim, ljudima ponekad nije jasno koliko takvih jedinica ima u njihovoj čaši vina ili krigli piva.
Zbog toga je nadležni komitet odlučio da pojednostavi smernice i preporuči bar dva "trezna" dana u nedelji.
U izveštaju ovog tela takođe se navodi da bi vlada, proizvođači alkoholnih pića i trezvenjačke organizacije, trebalo da u što većoj meri obaveštavaju građanstvo o tome koliko je preterivanje u alkoholu štetno, kao i o rizicima da se hronično oboli zbog njegovog redovnog konzumiranja.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
ne vidim svrhu toga,ne kazem da ne mogu da popijem,mogu i to dosta ,ali me ne privlaci,pa samzato odlucio da mogu i bez toga
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
sta znam kad mi je dosadno i kad sam bash raspoloen volim da cugnem..koju pivu...
kad sam umoran zescicu koju..ili vince...crno..a moze i bijelo...
u zadnjih par godina skroz slabo cugam...
mogu da popijem dosta..ali kad se napijem... onda mijesam sve sto mi dodje pod ruku..
i onda sam posve lud ...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|