:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Lora Kepler pobedila je na izboru za Mis Amerike održanom u Las Vegasu.
Mis Viskonsina Lora (23) očarala je žiri pevanjem opere i odgovorom na pitanje o izražavanju svojih političkih stavova.
"Misica predstavlja celu Ameriku, tako da bi trebalo da političari znaju da je i sa njima to slučaj. Moramo se okrenuti onome što je našoj zemlji potrebno", rekla je Lora.
Ona je govorila i na temu pomoći deci čiji su roditelji u zatvoru, dok je u publici bio njen otac, koji je odležao godinu i po dana u Viskonsinu zbog prevare.
Mesto prve pratilje pripalo je Beti Tompson iz Oklahome, dok je Mis Njujorka Kejtlin Monti bila druga pratilja.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Kod ovih misica su mi redovno najbolji ovi govori. A cure nestanu dok si rekao keks, tj. do idućeg izbora za mis. One i manekenke su za posmatranje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|