:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Katolički sveštenik Andreas L.(46) priznao je juče pred sudom u Nemačkoj da je osam godina seksualno zlostavljao trojicu dečaka.
Sveštenik je priznao optužbe za zlostavljanje dečaka od 2004. godine.
"Najteže je to da je iskoristio poverenje dečaka", rekao je tužilac iz grada Braunšvajga u centralnom delu Nemačke, prenosi list "Zidojče cajtung".
U proteklih nekoliko godina optužbe o zlostavljanju potresaju rimokatoličku crkvu u Nemačkoj zbog čega je morala da otvori svoje arhive nezavisnim istražiocima i omogući pretrage o mogućim slučajevima zlostavljanja do 1945. godine.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Odmah ubiti. Nema priče. Uvesti smrtnu kaznu ne samo za one u sveštenstvu nego i za sve koji na ovakav monstruozan način uništavaju djecu! I dok god to ne urade, oni će biti sve silniji, sve gori i suroviji i sve ih je više. I onda treba da se još i uvrste na listu osoba sa posebnim potrebama?! Majko moja, džalata zaposliti i gotovo!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|