:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Agencija "Harris Poll" sprovela anketu u kojoj su Amerikanci birali svoje omiljene glumce. Na prvom mestu je zvezda serijala "Pirati sa Kariba" Džoni Dep.
Zvezda "Pirata sa Kariba" i novog filma Tima Bartona Džoni Dep, proglašen je omiljenim američkim glumcem, pokazali su rezultati agencije "Haris Poll". Depu je ovo druga godina za redom da zauzima prvo mesto na ovoj listi, tačnije da je omiljeno lice sa velikog ekrana.
Drugo mesto omiljenih glumaca zauzimaju Denzel Vašington i Klint Istvud, a interesantno je da se na listi nalazi samo jedna glumica - Sandra Bulok.
Kompletna lista izgleda ovako: Džoni Dep, Denzel Vašington, Klint Istvud, Tom Henks, Džon Vejn, Džordž Kluni, Sandra Bulok, Harison Ford, Vil Smit i Adam Sendler.
Da li se slažete sa njima?
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Citat: | | Drugo mesto omiljenih glumaca zauzimaju Denzel Vašington |
Za mene je on prvi i ostaje. Čast ostalima, ali njemu skidam kapu za svaku scenu u svakom filmu koji je snimio.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|