www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Rukometna bajka okončana srebrom, Danska iskoristila tremu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2012 8:11 pm    Naslov poruke: Rukometna bajka okončana srebrom, Danska iskoristila tremu Na vrh strane Na dno strane

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Danske sa 21:19 u svom prvom učešću u finalu Evropskog prvenstva.
U meču za prvu titulu prvaka Evrope naši rukometaši ušli su sa nadom da će na krilima odbrana Darka Stanića ponovo oboriti na pleća vicešampiona sveta, kao na startu takmičenja. Odbrane Stanića nisu izostale, bilo ih je čak 11 u prvom poluvremenu, ali napadu “orlova” kao da je bio zabranjen ulaz u Arenu.

Zakazao šut
Najviše se očekivalo od naših golgetera, ali oni nisu opravdali očekivanja: Momir Ilić je dao dva gola iz 11 šuteva, a Marko Vujin je šutirao 2/8. Ukupno su "orlovi" šutnuli 45 puta, a dali 19 golova. Danski učinak: 21/45.
Ofanzivne akcije delovale su često vrlo konfuzno, selektor Vuković je na tajmautu tražio da prestanu “solistički koncerti”, a jedini kome se nije imalo šta prigovoriti, Stanić, strpljivo je bio na gol-liniji i radio svoj posao. Odbrana za odbranom, a onda neverica zbog brojnih grešaka u napadu.

Posle samo sedam datih golova u poluvremenu, koje je obeležila i daleko tiša podrška “orlovima” sa tribina, nešto se ipak promenilo u nastavku nakon što su Danci poveli sa 16:12. Krenuo je tada marš srpskih reprezentativaca, krenuo je “Marš na Drinu” iz grla probuđene publike, ali preokreta nije bilo. Čak i kada se činilo da je on tu, na dohvat ruke, lopta je klizila iz ruke, pogađala prečku, bežala ka rivalu...

Bilo je jasno da bez nekog čuda Danci neće ispustiti ukazanu šansu, a čudo je ovoga puta bilo na nekom drugom mestu. Malo u Melburnu, malo u Ajndhovenu, dok je u Areni bilo samo jedno veliko "hvala". Da, hvala - za to što se rukomet vratio kući.

Finale Evropskog prvenstva u rukometu 2012.
Srbija - Danska 21:19 (7:9)
Beograd - hala: Beogradska arena; Gledalaca: 15.000; Sudije: Kenet Abrahamsen i Arne Kristijansen (Norveška), Sedmerci: Srbija 2/3, Danska 1/1; Isključenja: Srbija 8 minuta, Danska 6 minuta
Srbija: Marjanac, Šešum (nije igrao), Vujin 2 gola/8 šuteva, Nikčević 2/3, Manojlović 1/1, Toskić 2/3, Stanić 15 odbrana, Ilić 2/11, Marković, Prodanović 4/5, Stojković 2/2, Beljanski 1/1, Vučković 3/6, Čutura 0/1, Stanković 0/2, Nenadić 0/2
Danska: Landin 19 odbrana, Mogensen 0/2, M. Kristijansen, Lauge Šmit 2/7, L. Kristijansen 0/2, Markusen 2/4, Egert 3/4, Spelerberg 1/2, Sven Hansen, Lindberg 2/5, R. Toft Hansen 1/2, Kleverli, Sondergard 1/4, H. Toft Hansen, Mikael Hansen 9/13, Kasper Nilsen

Konačan poredak na jubilarnom 10. šampionatu Evrope:
1. Danska
2. Srbija
3. Hrvatska
4. Španija
5. Makedonija
6. Slovenija
7. Nemačka
8. Madjarska
9. Poljska
10. Island
11. Francuska
12. Švedska
13. Norveška
14. Češka
15. Rusija
16. Slovačka

(Blic)

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2012 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke i rukometašima,ljudi su se borili..Znate kolko treba samo odricanja,treninga,truda,znoja,da igraš samo za reprezentaciju!Svaka čast i Vama! Very Happy

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2012 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast decaci! Mr. Green

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2012 7:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobri ste bili momci, svaka vam čast. I neka vam je sa srećom srebro!

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2012 10:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas mi je krivo sto nisu pobedili, ali opet u drugu ruku razumem, ipak je veliki pritisak bio na njima, znajuci da su i vaterpolisti i Nole uzeli zlato Wink tako da svakako smatram da smo mi pobedili Mr. Green Mr. Green Mr. Green

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2012 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zao mi je sto nisu osvojili tozla... Rolling Eyes ali znao sam da nece... Rolling Eyes
zato sam iskusno odigrao na dance.... Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Rukometna bajka okončana srebrom, Danska iskoristila tremu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon