www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko je bolji za volanom?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  

Ko je bolji za volanom?
Muškarci
40%
 40%  [ 2 ]
Žene
60%
 60%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 5

Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2012 3:35 pm    Naslov poruke: Ko je bolji za volanom? Na vrh strane Na dno strane

Šta najviše nervira ženu dok vozi? Muškarac na mestu suvozača.

Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da se žene najčešće uznervoze za volanom ako je sa njima u kolima i muškarac.

Iako niko ne poriče da žene mogu da budu i sjajni vozači, čak i bolji nego muškarci, za dame je vožnja uglavnom samo nužno zlo. Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da su glavni razlog ženskoj nervozi i osećaju neprijatnosti u takvim situacijama - muškarci.

Više od polovine žena koje su učestvovale u anketi osiguravajuće kuće Aviva izjavilo je da se oseća uznemireno i nervozno kad je njihov partner u automobilu. Ali, muškarci se oko toga ne uzbuđuju previše: tek svaki deseti kaže da malo pažljivije vozi ako je partnerka sa njim u kolima.

Ovo istraživanje pokazalo je i da devet odsto muškaraca uopšte ne pristaje da se vozi kolima ako je njihova partnerka za volanom.

Ipak, iako muškarci ne pate od manjka samopouzdanja kad su njihove vozačke sposobnosti u pitanju, dame imaju neke zamerke - 13 odsto njih smatra da je njihov partner previše samouveren, dok svaka deseta kaže da njen partner vozi prebrzo ili suviše agresivno.

Sa druge strane, 17 odsto muškaraca smatra da bolje vozi od svoje lepše polovine, a 16 odsto njih misli da je njihova partnerka "nesposobna da parkira automobil".

Parovi se dogovaraju ko će da vozi u zavisnosti od tipa putovanja, pa je tako veća verovatnoća da će muškarac voziti ako se ide na duži put, ako je put kojim se vozi loš i ako je tog dana loše vreme.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2012 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam...ali znam samo da ja dooobroooo vozim.... Wink Wink Wink i da sve cure vriste Rolling Eyes
valjda se boje---nemam pojma... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2012 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glasala sam za muškarce iz prostog razloga što su žene sklonije panici i to je glavni razlog. Ne kažem da nisu dobri vozači, da se više drže pravila u saobraćaju, ali panika i nepredvidive situacije koje mogu da ih zadese, a česte su na cestama ... za to gotovo nikad nisu spremne....čast izuzecima, takve su rijetke.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 31, 2012 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja samo kad sam pijan ili mamuran...mogu da dozvolim da me neka zena pokusa ubiti... Rolling Eyes
tj da svoj zivot povjerim vozacu zMske vrste... Rolling Eyes
jer kad sam pijan ili mamuran sve mi je svejedno... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
a dok sam pri cistoj i zdravoj pameti.. Shocked moze mamu svoju da vozi a ne mene... Wink Wink Wink Wink Mr. Green tako je bili i kad nekad slucajno..razbijem auto... Rolling Eyes pa nemam svoje...Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
pa me cura neka (koja misli da je moja cura )...hoce voziti... Shocked
ja joj odma kazem...marssss tamo...na zadnje sjediste...
ti ces mene vozit...Shocked i nemoj da slucajno da ti tako nesto bezveze izleti
u drustvu...Shocked kako te nije sramota...gaduro jedna mala... Evil or Very Mad
nemoj da te cujem da dises.. Evil or Very Mad jel jasno...Shocked
ona ne smije nista rec... Rolling Eyes jer zna ...ako progovorii... da ce ici pjeske...trceci...za svojim autom.. Rolling Eyes

malo se ja salim..Mr. Green nesto sam duhovit u jedan ujutru... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 31, 2012 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oni bolje voze, a one bolje parkiraju

Jedno britansko istraživanje pobija postojeći stereotip po kojem žene ne znaju da parkiraju automobil.

Britanska parking kompanija NCP snimala je tokom mesec dana oko 2.500 vozača dok su parkirali vozila na oko 700 njenih parkinga širom Velike Britanije.

Rezultati su nepobitni: žene mnogo lakše pronalaze mesto za parkiranje budući da sporije voze, dok se muškarci večito žure pa i ne vide slobodna mesta. One, takođe, bolje manevrišu u prostoru.

Čak 39 odsto žena parkira automobil u skladu sa standardima instruktora vožnje, dok to isto čini svega 28 odsto muškaraca. Da tačno centrira automobil u prazan prostor ume 52 odsto žena u odnosu na samo 25 odsto muškaraca.

Jedino u čemu su muškarci bolji od žena je u brzini parkiranja: muškarcima je za ovaj manevar potrebno u proseku 16, a ženama 21 sekunda.

Mada, nekim damam i duže od toga. Pogledajte:

Instruktor vožnje Nil Bison, po čijem su kriterijumima testirani vozači, kaže da je bio veoma iznenađen rezultatima jer su "muškarci obično bolji učenici vožnje".

"Izgleda da su žene bolje upamtile lekciju", zaključio je Bison.

(Tanjug)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 31, 2012 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam ja nekoliko zena koje stvarno dobro i sigurno voze.... bolje od mnogih muskaraca...Wink
ali znam ih masu koje su potencijalna opasnost
po sve ucesnike u saobracaju
kad god izadju iz garaze... Rolling Eyes

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 31, 2012 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ko ovo glasa za žene i što ne upiše bar poslije toga post?! Opasno me ljuti, a ovdje nas troje anči, jellena i ja. Shocked Pojasnite, majku mu, zašto su to i po čemu žene bolji vozači?!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ko je bolji za volanom? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon