:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Četrnaestogodišnji učenik OŠ „Jožef Atila“u Novom Sadu preko gelendera na drugom spratu škole prebacio je godinu dana mlađu drugaricu, što su snimile sigurnosne kamere.
O ovom događaju policiju su obavestili roditelji devojčice, koja zbog traume odbija da ide u školu.
Otac devojčice Z. I. za "Kurir" kaže da je taj učenik verovatno hteo da izazove strah i paniku kod druge dece.
"Moju ćerku je držao neko vreme za noge, a posle sam saznao da je jedna devojčica počela da vrišti i moli tog dečaka da moju ćerku ne baci preko ograde, dok su se neka deca smejala", kaže uznemireni otac.
Roditelji devojčice odmah su pozvali direktora škole, koji je predložio da se dečaku smanji ocena iz vladanja!
Direktor škole Dragan Utržan potvrdio je za Kurir da se događaj desio i da je policija pregledala video-snimak.
"U pitanju je bila igra dvoje dece! Nije on nju držao za noge, niti je držao preko gelendera. Deca su već razgovarala s psihologom škole", rekao je direktor Utržan.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
punisher87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2009 Poruke: 79

|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Roditelji devojčice odmah su pozvali direktora škole, koji je predložio da se dečaku smanji ocena iz vladanja! |
Ma, jašta. Smanji mu ocjenu iz vladanja, pa će tek onda da vlada. Koja bruka i sramota. I mi smo se kao djeca igrala u školi, pa ne pamtim da je ikad iko držao nekog prebačenog preko gelendera! Dajte, molim vas, na žalost, djeca su nam postala totalni imbecili i kreteni koji nemaju pojma šta je ni život ni poštovanje, ni prijateljstvo ni dobro. Znaju samo činiti zlo drugima i znaju samo izazivati zgražanje, na veliku žalost. Nekada sam tu djecu znala i pravdati, ali sad zaista više nisam u stanju. Imaju glavu i mozak, ali to je tek beskorisna masu kojom ništa pametno ne znaju da učine. Čast izuzecima koji su u manjini i na žalost na meti huligana zbog svoje dobrote i pameti, zbog lijepog vaspitanja. A tek roditelji današnji...o njima nemam šta lijepo ni da kažem.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|