Stogodišnjakinja kaže da je igranje Nintenda ono što je održava u životu.
Prošlog petka baka Kejtlin Konel proslavila je 100. rođendan, i dobila novu Nintendo konzolu, pošto je onu koju je od ćerke dobila za 96. rođendan bukvalno izlizala i uništila.
Svake večeri, baka provodi nekoliko sati igrajući igrice, a omiljene su joj "mozgalice" kao što su sudoku, ukrštenice i razne druge igre koje vežbaju mentalne sposobnosti.
"Prema mojoj omiljenoj igrici 'Brain trainer', imam samo 64 godine", ponosno je rekla baka "gejmerka".
"Nintendo sam dobila od ćerke pre nekoliko godina, i mislim da mi on održava misli u svežem stanju.
Svakodnevno 'vežbam' mozak igricama, i mogu reći da su one odgovorne za moju dugovečnost", rekla je ona.
Pogledajte.
(MONDO)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Puštam i ja mamu da igra igrice, a to što moji živci trpe, to nikom ništa, živjet će duže nego ja.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma