www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jedva našao vlasnika 7.000 evra da ih vrati
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 14, 2012 4:13 pm    Naslov poruke: Jedva našao vlasnika 7.000 evra da ih vrati Na vrh strane Na dno strane

Novopazarac Rafet Tiganj pronašao je 7.000 evra, a onda se dobro pomučio da neđe njihovog vlasnika i vratio mu novac..

Ovaj pošteni Novopazarac je u zaboravljenom sakou pronašao novčanik u kojem je bilo 7.000 evra. Pored novca stajale su kreditne kartice, PIN kodovi i lična dokumenta.

Tiganj je iz dokumenata video da novac i kartice pripadaju Miodragu Rakoviću, penzioneru iz Francuske, a to ga nije sprečilo da krene u potragu za njim.

Iako je imao adresu vlasnika, to mu nije bilo od pomoći jer je u dokumentaciji pisalo njegovo ranije prebivalište. Tragovi su vodili na tri adrese: u Kragujevcu, u Rajetiću (selu nadomak Novog Pazara) i u Francuskoj.

"Kada sam pronašao novac, nisam se dvoumio nijednog trenutka. Novac nije moj i samo sam razmišljao o tome kako da nađem vlasnika.

Ne postoje reči kojima bih opisao kako je izgledao trenutak kada sam mu predao pare. Nakon što sam ga tražio celog dana, došao sam do broja njegove supruge koja mi je rekla da je Miodragu pozlilo.

Objasnio sam im da je novac kod mene i da nemaju razloga za brigu", priča Rafet.

Miodrag Raković kaže da je srećan što je upoznao Rafeta i priznaje da mu je on vratio veru u ljudsko poštenje.

"Zamalo nisam dva puta doživeo srčani udar. Prvi put kada sam izgubio novčanik, a drugi kada su mu javili da je novac na sigurnom. Mnogo sam zahvalan Rafetu jer je u pitanju suma od sedam hiljada evra.

Nisam mu se odužio, ali ću to učiniti kada sledećeg puta budem dolazio u Srbiju", obećao je Raković.

Rafet Tiganj je diplomirani kriminalista i pravnik, ali ne radi u struci već porodicu hrani radeći u mesari, piše "Press".

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Jedva našao vlasnika 7.000 evra da ih vrati Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon