:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nepoznati mladići naoružani pištoljima su sinoć oko 20 časova pokušali da kidnapuju N.S. iz Beograda, ispred hotela "Kasina" na Terazijama.
Kako prenose "Novosti" u trenutku pokušaja otmice naišlo je nekoliko prolaznika pa su napadači bili primorani da pobegnu u pravcu Dečanske ulice.
Policija je tokom večeri intezivno tragala za napadačima na ovog starijeg Beograđanina, koji je prepoznao jednog od njih.
Kako je N.S. ispričao pripadnivima MUP-a, On nije ni zakoračio iz "Kasine" kada su se ispred njega stvorila dva muškarca i izvadila pištolje.
Glavom su mu dali znak da pođe sa njima i tiho ga upozorili da mu slučajno ne padne na pamet da pozove pomoć.
"Jednog od njih dvojice sam prepoznao", rekao je N.S. policiji.
"Radi se o čoveku koji mi je iranije pretio i koga redovno viđam na ulici. Stvarno ne znam motiv, ali mislim da ima veze sa mojim sinom koji je ubije n 2006. godine.".
Kada su napadači ugledali prolaznike, a jedan je u tom trenutku upravo izlazio iz hotela, uplašili su se i pobegli ka Trgu Nikole Pašića.
Prema rečima očevidaca, jedan od napadača je visok oko 190 centimetara, težak oko 80 kilograma, na sebi je imao crno-plavi duks i crnu kapu. Drugi mladić je bio prosečne visine, obučen u crno.
Prema saznanjima "Novosti" nijedna od okolnih kamera koje su sinoć proveravane nije snimila ovaj incident, a napadnuti čovek je sam otišao u policijsku stanicu Stari Grad gde je dao zvaničnu izjavu.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|