www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tinejdžer ubio oca, pa ga zatrpao u snegu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2012 3:45 pm    Naslov poruke: Tinejdžer ubio oca, pa ga zatrpao u snegu Na vrh strane Na dno strane

Stravično ubistvo u Aranđelovcu. Osamnasetogodišnjak motkom ubio oca, navukao mu najlon na glavu i zatrpao ga snegom. Otac prethodno bio privođen zbog nasilja u porodici.

Pripadnici policijske stanice u Aranđelovcu uhapsili su 18-godišnjeg Stefana D. iz Aranđelovca zbog sumnje da je ubio svog oca, 43 godišnjeg Predraga D.

Prema navodima policije, postoji sumnja da je Stefan D. u noći između 16. i 17. februara ove godine, pola sata posle ponoći, na seoskom putu u Banji, u blizini porodične kuće, presreo oca Predraga i više puta ga drvenom motkom udario u glavu.

Kada je ustanovio da Predrag ne daje znake života, Stefan mu je navukao najlonski džak na glavu, podvezao kanap ispod vrata i ručnim kolicima odvezao na oko 200 metara udaljeno sesoko groblje i zatrpao ga snegom. Narednog dana je Stefan prijavio policiji u Aranđelovcu nestanak oca.

Tragajući za njim, policija je juče na putu primetila tragove krvi, a kasnije na groblju pronašla telo Predraga D. Uviđajem je ustanovljeno da se radi o ubistvu.

Pronađen je ražanj sa tragovma krvi, a Stefan D. je, pritisnut dokazima, priznao ubistvo oca.

Policija je inače Predara D. lišavala slobode 2009. godine i protiv njega tada podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici.

Stefanu je sada određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, a u toku dana će uz krivičnu prijavu biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

(Beta)

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2012 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zbog preke naravi otac mrtav, sin uhapšen

Otac i sin Predrag i Stefan Dukić, obojica preke naravi. akteri su teške porodične tragedije u selu Banja kod Aranđelovca. Stefan Dukić udario više puta Predraga, stavio ga u džak i zakopao.

Stefan Dukić iz sela Banje kod Aranđelovca zbog sumnje da je ubio svog oca Predraga Dukića (43) sa kojim je živeo u istom domaćinstvu u ponedeljak u je priveden istražnom sudiji u Kragujevcu.

Mladić je uhapšen još u nedelju u Aranđelovcu i određeno mu je pritvorsko zadržavanje jer je osumnjičen da je između četvrtka i petka na seoskom putu presreo oca Predraga i nekoliko puta ga udario drvenim ražnjem sa ekserima po glavi.

Kada je video da mu je otac mrtav, navukao mu je najlonski džak na glavu, povezao kanap oko vrata, i ručnim kolicima ga odvezao na staro seosko groblje.

Pošto je oca zatrpao snegom pored grobnica svojih predaka iz porodice Dukić, Stefan je otišao kući i sutradan prijavio nestanak oca Predraga", navodi se u policijskom saopštenju.

Tragajući za nestalim Predragom Dukićem policajci su na ukazivanje njegove majke Ljubinke otkrili tragove krvi kod porodične kuće u centru sela Banje.

Prateći tragove krvi policija je našla da je životno telo Predraga Dukića na ulazu u staro groblje. U blizini je pronađen i ražanj pa je policija posumnjala u sina Stefana Dukića koji je suočen sa dokazima priznao zločin.

"Dogodio se užas i velika greota. Obojica su krivi za ovo zlo, i moj sin Preža, i moj unuk Stefan. Osramotili su mi kuću za sva vremena", priča skrušeno za "Novosti" deda Mile Dukić dok ispred kuće prima saučešće svojih komšija.

"Njih dvojica se nisu slagali iako su živeli sami u kući. Imali su narušene odnose jer je Predrag terao decu iz kuće i tukao odrasle", kaže unuka Jelena.

Porodica Dukić je velika i poznata u selu Banje. Godinama se bavi baštovanstvom i uzgajanjem voća i povrća. Ubijeni Predrag Dukić je radio u fabrici "Venčac", a kada je ostao bez posla posvetio se poljoprivredi.

Imao je problema sa alkoholizmom i zbog toga su ga napustile dve žene i troje dece.

"Molio sam ga da ne pije. Klečao sam ispred njega i molio ga da ide da se leči", priča deda Mile Dukić.

"Kupio sam mu prošle godine i dva i po hektara zemlje, otvorio sam mu radnju ali on nije hteo da radi. Predrag je bio fin čovek kada je trezan, a kada popije pet "nameštaja" u seoskoj kafanici, onda je tukao sve redom pa čak i svoju majku. Samo mene nije smeo da dira", priča očajni starac.

Zbog alkoholizma i nasilja u porodici ubijeni Predrag Dukić je 2009. godine privođen u policiju, a seljani pričaju i da je bio u zatvoru. U međuvremenu je nastavio sa nasiljem u porodici, svi ukućani su se na to žalili ali niko nije reagovao.

Kako kaže deda Mile Dukić kobnog dana Stefan je došao iz Aranđelovca kod oca i zajedno su proveli dan. Nije bilo nikakvih svađa ni nasilja tog dana, pa se ne zna šta je nagnalo Stefana Dukića da podigne ruku na svog oca.

"Stefan je bio nezgodan isto kao i njegov otac. Napustio je poljoprivrednu školu u Aranđelovcu i počeo da radi sa nama poljoprivredu. To mu se nije mnogo dopadalo. Imao je i on problema sa zakonom. Kada je bio mlađi obio je neku trafiku", priča deda Mile.

"Mi nismo više znali šta da radimo sa njima. Zbog svega toga nam se i ova bruka dogodila", kaže Dukić za "Novosti".

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Tinejdžer ubio oca, pa ga zatrpao u snegu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon