Ostvarenje "U zemlji krvi i meda" od danas u domaćim bioskopima. Hoćete li ga gledati?
Film Anđeline Džoli u Srbiji neće imati gala premijeru, iako je to bio slučaj u gradovima regiona, ali će domaća publika od četvrtka moći da ga pogleda u bioskopu Cineplexx u Delta sitiju i Takvudu.
Priča o ljubavi Bošnjakinje i Srbina smeštena u ratom zahvaćenu bivšu Jugoslaviju izazvala je brojne kontroverze još pre početka prikazivanja.
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
ma kako necu...i ovako nemam dovoljno boli u srcu...
da bog da u drugom zivotu... andjelina i cijela njena zenska porodica...bile srpkinje..
sa prebivlistem u sarajevu...od 92-96 g...
samo ljudi koji su nekim cudom prezivjeli pakaotaj..znaju sta sam napisao...
nazalost 2000 ljudi koji su nestali..isparili..za koje se ne zna sta se desilo sa njima..
koji su samo odvedeni...i nestali..izgleda se nikad nece ni sazanati...gdje su nastali...
zbog ovakvih gadura... kao ova ...sto nema pametnijeg posla..od razjarivanja i potpaljivanja
i onako zapaljivog naroda...kome treba jedna iskrica..da sve ponovo ode u 3lpm...
sto se filma tice..kao filma...i same ideje za film..okej je...podrzavam...ono sto je htjela da kaze...
tj na sto je htjela da ukaze...ali ...scenario je "nahranjem" netacnim podatcima (da ne kazem glupostima i besmislenim tracevima)..koji su zastrasujuci...( zbog gomile neistine)
i nemaju veze sa stvarnom istnom..a raditi film po " istinitim dogadjajima"
a da pri tome tu nema istine...
je apsurdno...i sve ono sto je htjela ( mozda iz dobre namjere) je otislo na pogresnu stranu...
sasvim je jasno...sta ce se zbog ovoga desiti..i zasto je ovaj film napravljen..._( tj za sto je iskoristen)
sto mene jako jako plasi...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Nijedna pomenuta opcija za glasanje ne odgovara onome što bih kliknula. Neću ga gledati ni iz jednog pomenutog razloga. Neću ga gledati, jer mi je muka od amerikanaca i tih koji uopšte ne poznaju ni nas, ni naš mentalni sklop, niti našu istoriju, ni naš narod. Neću ga gledati, jer što rekao kolega iznad mene...i tako nemam već dovoljno boli u srcu. Jedna sam od onih koje su žestoko kritikovale i film Grbavicu, jedna sam od onih koja je kroz riječi Vedrane Rudan, prepoznala gotovo identično mišljenje, neću ga gledati jer sam Srpkinja, neću ga gledati jer je film (bar onoliko koliko sam pogledala neke dostupne scene) urađen amaterski i podsjeća na neke niskobudžetne filmove, neću ga gledati jer Anđelina nikad neće niti može biti Anđa, kako je pojedini nazivaju, uopšte me ne zanimaju ameri njihova nebulozna ostvarenja. Da, mogla bih da nabrojim još mnogo razloga iz kojih ga ne želim vidjeti i to nikako ne spada u inat, pobunu ili bilo šta slično, to je moje mišljenje samo i neka se niko ne nađe osobno u svemu ovome.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Mysty ~abhor~
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
Prva beogradska projekcija filma Andželine Žoli „U zemlji krvi i meda”, održana juče u bioskopu „Sinepleks” u „Delta sitiju“, zainteresovala je tek 12 ljudi, koliko je karata prodato, mada je ceo film odgledalo samo njih devetoro. Velika sala bila je sablasno prazna. Ni za večernju projekciju, zakazanu za 22.30, nije bilo bolje - prodato je tek tridesetak ulaznica.
Činilo se da je bilo više novinara nego publike.
- Ne znam šta da kažem. Nemam nikakva očekivanja, došao sam da pogledam film jer nisam imao ništa pametnije u planu - priznaje jedan mladić.
Iako je pred projekcije filma u Sarajevu i Zagrebu išao snimak Andželine Žoli koja objašnjava publici zbog čega je snimila ovaj film, na beogradskoj premijeri to nije bio slučaj - film je počeo prvim taktovima pesme „Zemlja” grupe EKV. Slika Bosne, 1991. godina. Vesela glavna junakinja, koju tumači Zana Marjanović, odlazi u sarajevski kafić, gde upoznaje simpatičnog momka koga igra Goran Kostić. Idilu prekida snažan prasak bombe...
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma