:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Seksi ples, pokušaji kuvanja, trenerka i srdačan smeh kod žena mnogim su muškarcima puno seksepilnije stvari od čipkastog rublja i vrtoglavo visokih potpetica.
Duboki dekolte, uska seksi kratka haljina i visoke štikle nisu jedine stvari koje uzbuđuju muškarce. Naprotiv! Mnoge muškarce više uzbuđuju neke druge radnje kojih žene nisu ni svesne. O čemu je tačno reč, otkrili su muškarci u istraživanju za Ivillage.com.
Kućni izgled
Ako žena želi da privuče svog muškarca, ne mora nužno da ima na sebi seksi haljinu. Jedan od ispitanika u istraživanju je rekao: "Obožavam kad dođem kući, a devojka me dočeka u donjem delu seksi trenerke i običnoj, uskoj pamučnoj majici, s nenarno zavezanim repom. Ona misli da izgleda obično u tom izdanju, ali ja mislim da izgleda totalno seksi".
Kulinarske veštine
Veštine su seksi, ali ne samo one u spavaćoj sobi. Kako je otkrio jedan ispitanik, na ceni su i one u kuhinji: "Moja supruga ne zna da kuva i ja sam se pomirio s tim. Ali, ona još uvek pokušava i totalno mi je privlačno kad se sva zarumeni dok nespretno pokušava nešto kuvati, i to baš za mene. Ne znam zašto, ali to me strašno pali".
Sreća bez suzdržavanja
Muškarcima je mnogo seksi kad se žena zna iskreno da se raduje i smeje, otkriva istraživanje. A jedan je muškarac ovako to opisao: "Moja devojka pomalo čudno izražava sreću. Kad je nešto razveseli, ona počne praviti grimase, tapše rukama kao luda i istovremeno skače s jedne na drugu nogu. Svima je to čudno, ali meni nema prizora koji je seksepilniji od toga".
Hrabrost bez premca
Iako muškarci vole da budu zaštitnici, ipak cene i žensku hrabrost. I ne samo da je cene, nego im je i totalno seksi. Jedan od ispitanika naveo je i konkretan primer: "Jednom je moju devojku i mene napao pas, a ja sam inače alergičan i na pse i na mačke. Znajući to, moja devojka je skočila u moju zaštitu iako se i ona uplašila. Bila je toliko srčana da je zaboravila na strah, a meni se to toliko svidelo da i danas maštam o toj sceni".
Ženstvenost na delu
Muškarci i dalje vole ženstvenost, otkriva istraživanje, a vide je, kako kaže jedan ispitanik, u svakom trenutku: "Meni je totalno seksi prizor kad se moja devojka sprema za posao ili izlazak. Ona ne primećuje da je gledam, ali ja promatram kako se odeva, kako se šminka, kako se češlja…Za mene je to pravi seksi prizor pa je vrlo često zaustavim pre nego izađe iz stana".
Skriveni talenti
Talenti su još jedna stvar koja je muškarcima vrlo privlačna na ženama. Najbolje to pokazuje opis jednog ispitanika: "Moja devojka ide na kurs trbušnog plesa. Iako je ja nagovaram da mi svaki dan pleše kod kuće, ona to čini samo ponekad. A pleše tako da ja totalno poludim i za mene nema seksepilnijeg prizora na svetu. Niko ne pleše kao ona".
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|