www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Dva i po muškarca ": Čarli Harper kao žena!?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2012 2:47 pm    Naslov poruke: "Dva i po muškarca ": Čarli Harper kao žena!? Na vrh strane Na dno strane

Producenti popularne serije "Dva i po muškarca" vraćaju lik Čarlija Harpera, ali u obliku žene! Glumiće ga/je legendarna Kejti Bejts.

Čarli Šin je sjajno glumio lik Čarlija Harpera u izuzetno popularnoj tv seriji "Dva i po muškarca", ali se prošle godine žestoko posvađao sa kućom CBS, pa su producenti potom "ubili" njegov lik.

U međuvremenu, u seriju je ušao Ešton Kučer, kao je vodeći lik, u ulozi internet milijardera Valdena Šmita, koji živi u Čarlijevoj kući.

U devetoj sezoni komične serije Čarli Harper je preminuo. Tačnije, pregazio ga je voz u Parizu. Ali, producenti su našli izlaz. Njihova ideja je da se lik Čarlija Harpera vrati u seriju u obliku svog duha koji proganja ukućane.

A to će biti, ni manje-ni više, nego legendarnda oskarovka Kejti Bejts (63), javljaju mediji u SAD, pozivajući se na saopštenje kuće CBS.

Prema tim izvorima, epizoda u kojoj se prvi put pojavljuje duh Čarlija Harpera biće na programu 30. aprila. U toj epizodi, Čarlijev brat Adam, koga glumi Džon Krajer, završiće u bolnici zbog blažeg srčanog udara.

Priča se i o povratku Eštona Kučera za 10. sezonu serije, ali glumac o tome ništa ne zna.

"Nemam pojma. Mislim da još nije ni odlučeno da li će da se snima ta dseta sezona. Uživao sam dok sam radio seriju, dobro sam se zabavljao", izjavio je nedavno Kučer.

Kreator serije Čak Lor takođe nije mogao da potvrdi da li će serija biti nastavljena. Ipak, optimistično je izjavio: "Bilo bi neobično da ukinu seriju koja je u prvih 10 po popularnosti. Mislim da ima nade".

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> "Dva i po muškarca ": Čarli Harper kao žena!? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon