:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Žitelj Trstenika uhapšen je jer je naoružan postavio zasedu za svoju bivšu suprugu i njenog sina i sukobio se s njima.
R.Ć. (55) je osumnjičen da je u noći između 3. i 4. aprila u Štulcu otključao kuću u kojoj oni žive i sačekao ih naoružan pištoljem i sa 45 metaka za šta nema dozvolu, a imao je i benzin, nož i samoljepljivu traku, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.
Kada su se M.Ć.(41) i N.Ć.(21) vratili kući, napadač im je pretio pištoljem, a potom je došlo do sukoba u kojem je R.Ć. ranjen u nogu zbog čega je u kraljevačkoj bolnici.
Istražni sudija Višeg suda u Kraljevu je za R.Ć. odredio pritvor do 30 dana.
Protiv R.Ć. su u više navrata podnošene prijave za krivična dela nasilja u porodici i nedozvoljenog posedovanja oružja.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Protiv R.Ć. su u više navrata podnošene prijave za krivična dela nasilja u porodici i nedozvoljenog posedovanja oružja. |
E moj brate, a šta je učinjeno po tom pitanju? Trebalo je da ih ubije da bi neko nešto i preduzeo? Jadno je i žalosno ovo sve skupa, tek kad se neka tragedija dogodi po bilo kom pitanju i osnovu, sjete se pojedini da kontrolišu, ispituju, diže se vreva i halabuka na par dana po vijestima, svi pametujemo i poslije...kao da se nije ni dogodilo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|