www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tukao ženu ašovom, povredio i sina
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 03, 2012 3:39 pm    Naslov poruke: Tukao ženu ašovom, povredio i sina Na vrh strane Na dno strane

Požarevljanin Nenad S. (51) uhapšen je pošto je svom maloletnom sinu A. S. naneo posekotine po šaci, dok je ašovom tukao njegovu majku, odnosno svoju bivšu suprugu.

Sin je pokušavao da zaštiti majku od nasilnog oca.

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Nenada S. (51) iz Požarevca, zbog nasilja u porodici.

On je osumnjičen da je 30. aprila, u kasnim noćnim satima, na ulici ispred kuće u kojoj živi s bivšom suprugom, u Ulici Vase Čarapića u Požarevcu, pod dejstvom alkohola, nakon svađe, ašovom tukao bivšu suprugu V. S. (46).

Povređenoj je ukazana lekarska pomoć i konstatovane povrede glave, podlaktice i šake, pa je zadržana u požarevačkoj bolnici.

Njihovu ćerku je nakon svađe ponižavao, a tokom svađe ašovom povredio i maloletnog sina koji je pokušao da zaštiti majku.

Osumnjičenog je policija uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

(Beta)

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2012 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za to treba uvesti drakonske kazne uvesti...ej,ženu što mu rodila dvoje dece ašovom udariti...ja bih ga prebila,ma svaku bih mu košcicu polomila,da nikad ne može više dići ruku..Treba ga zatvoriti nekoliko godina robije,i tamo tući svaki dan..
New Evil

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2012 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kreten...

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2012 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo mu nije prvi put, ali dok je ne dotuče, niko ništa neće ni preduzeti. Niti jedna sigurna kuća, od kreatura imbecilnih nije sigurna.

krasicmilko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Maj 2012

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2012 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boze, svasta Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Tukao ženu ašovom, povredio i sina Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon