:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Požarevljanin Nenad S. (51) uhapšen je pošto je svom maloletnom sinu A. S. naneo posekotine po šaci, dok je ašovom tukao njegovu majku, odnosno svoju bivšu suprugu.
Sin je pokušavao da zaštiti majku od nasilnog oca.
Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Nenada S. (51) iz Požarevca, zbog nasilja u porodici.
On je osumnjičen da je 30. aprila, u kasnim noćnim satima, na ulici ispred kuće u kojoj živi s bivšom suprugom, u Ulici Vase Čarapića u Požarevcu, pod dejstvom alkohola, nakon svađe, ašovom tukao bivšu suprugu V. S. (46).
Povređenoj je ukazana lekarska pomoć i konstatovane povrede glave, podlaktice i šake, pa je zadržana u požarevačkoj bolnici.
Njihovu ćerku je nakon svađe ponižavao, a tokom svađe ašovom povredio i maloletnog sina koji je pokušao da zaštiti majku.
Osumnjičenog je policija uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Za to treba uvesti drakonske kazne uvesti...ej,ženu što mu rodila dvoje dece ašovom udariti...ja bih ga prebila,ma svaku bih mu košcicu polomila,da nikad ne može više dići ruku..Treba ga zatvoriti nekoliko godina robije,i tamo tući svaki dan..
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
kreten...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ovo mu nije prvi put, ali dok je ne dotuče, niko ništa neće ni preduzeti. Niti jedna sigurna kuća, od kreatura imbecilnih nije sigurna.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
krasicmilko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Maj 2012 Poruke: 11

|
|
Boze, svasta
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|