:: |
Da li imate više samopouzdanja tokom seksa kada vam je "deblji" novčanik? |
Da, prija mi kad znam da nemam takvih briga. |
|
50% |
[ 1 ] |
Da, osećam se moćnije. |
|
0% |
[ 0 ] |
e, jer novca nikad nemam dovoljno. |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne razmišljam o tome. |
|
50% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 2 |
|
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Novac pruža sigurnost i pouzdanost, a takav uticaj je vidljiv i u seksualnom životu, tvrde američki stručnjaci. Da li i vama pun novčanik osigurava orgazam?
Uživanje u orgazmu i učestalost seksualnih odnosa mogu se dovesti u vezu sa partnerovom imovinom. Američki stručnjaci veruju da je reč o posebnom delovanju procesa evolucije.
Orgazam je oduvek za biologe predstavljao svojevrsnu zagonetku, koja je specifična za čoveka i veoma mali broj životinjskih vrsta kod kojih njegova svrha nije uočljiva.
Neki psiholozi zaključuju da je odabir partnera usko povezan sa potrebom za preživaljavanjem i sigurnošću. U savremenom svetu, ova potreba se ogleda najviše u finansijskoj stabilnosti.
Osim simetrije lica, zgodnog tela i privlačnosti, novac postaje jedan od prevladavajućih faktora za odabir partnera i izgradnju kvalitetnog života, piše portal "Intimate medicine".
Dejvid Bus, profesor psihologije na Univerzitetu u Teksasu bavi se istraživanjem uloge orgazma u životu žena. U knjizi "Evolucija želje", Bus je naveo da seksualno zadovoljene žene neće tražiti ljubav i pažnju sa strane.
"Orgazmi nam govore - 'vrlo sam verna, dakle, možeš investirati u mene i moju decu'", kaže autor.
Muškarac koji ima dovoljno novca i može da priušti sigurnost svojoj partnerki i deci, osigurava opuštenost u spavaćoj sobi i veće uživanje partnerke.
Naravno, ove tvrdnje nisu u vezi sa svesnim razmišljanjem o odnosima među ljubavnicima, već isključivo o instinktivnoj reakciji na dve osobe koje imaju seksualne odnose.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ne razmisljam ja o tome...dok se seksam..nego prije...toga...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Da, prija mi kad znam da nemam takvih briga.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|