www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Diplomirao si, sada plati!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 04, 2012 5:42 pm    Naslov poruke: Diplomirao si, sada plati! Na vrh strane Na dno strane

Mladi Nemac nije mogao da poveruje kada je poštom dobio tužbu od fakulteta.

Marsel Pol (22) bio je ponosan kada je diplomirao na Fakultetu za ekonomiju i menadžment u Esenu, i to za samo tri semestra.

Vredni student dao je 60 obaveznih ispita za samo 20 meseci, i stekao master diplomu. Umesto da mu čestita na nesvakidašnjem uspehu, fakultet ga je "častio" tužbom.

"Poštom mi je stiglo pismo od fakulteta, u kom se navodi da ću morati da odgovaram na sudu zato što sam prerano diplomirao. Izgleda da me tuže jer sam im 'uskratio materijalnu dobit', pošto sam platio samo tri semestra i za to vreme završio faks", rekao je razočarani Pol.

On navodi da je njemu i još dvojici kolega uprava fakulteta pri upisu odobrila da "svojim tempom" polažu ispite, ali da u tužbi piše da je brzim dolaskom do diplome oštetio fakultet za skoro 4.000 evra.

"Traže mi da platim 3.772 evra koliko bih im platio da sam studirao pune četiri godine. Toliko o tome da se uspeh, rad i trud nagrađuju", rekao je Pol.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Diplomirao si, sada plati! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon