www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zavidite li drugaricama na izgledu?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  

Da li zavidite drugaricama na izgledu?
Ne, imam dovoljno samopouzdanja
0%
 0%  [ 0 ]
Ponekad mi se čini da su svi lepši od mene
0%
 0%  [ 0 ]
Da, nisam zadovoljna svojim izgledom
0%
 0%  [ 0 ]
Ja sam ta kojoj zavide
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 0

Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 06, 2012 5:43 pm    Naslov poruke: Zavidite li drugaricama na izgledu? Na vrh strane Na dno strane

Većina žena koje su nezadovoljne svojim izgledom za to krive druge žene. Da li ste i vi među njima?

Istraživanje o predstavi koje žene imaju o svom telu čije rezultate prenosi britanski "San" otkrilo je da 59 odsto pripadnica lepšeg pola imaju loše mišljenje o svom izgledu. Za ovaj nedostatak samopouzdanja, njih 45 odsto okrivljuje druge žene koje im svojim pogledima ukazuju na njihove nedostatke.

One se, međutim, i same opterećuju time što se stalno porede sa drugim ženama. Istraživanje je pokazalo da 54 odsto njih zavidi drugaricama i koleginicama na izgledu.

Iako neprestano zagledaju veličinu odeće žena u svom okruženju, žene ipak ne teže "manekenskoj liniji".

Svaka osma ispitanica smatra da je ideal lepote koju društvo nameće previše mršav. Čak 25 odsto žena doživljava kao prekor kada im neko kaže da imaju tanak struk, dok 42 odsto njih smatra da broj odeće 40 predstavlja "idealnu veličinu".

(Tanjug)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zavidite li drugaricama na izgledu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon