www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cenovnik narkotika u školskom dvorištu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 24, 2012 6:17 pm    Naslov poruke: Cenovnik narkotika u školskom dvorištu Na vrh strane Na dno strane

U prolazu školskog dvorišta Prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku tokom vikenda osvanula je reklama i cenovnik "popularnih" narkotika.

Iz Policijske uprave Čačka kažu da služba kliriminalističkih tehničara radi na otkrivanju počinilaca.

Tehničari su danas bili na terenu, fotografisali grafit, uzeli uzorak i rade na identifikaciji lica koje je to počinilo, rekla je Tanjugu zamenica PR Policijske uprave Čačak Vesna Ristanović.

"Za osam godina, koliko postoji škola ništa slično se nije dogodilo. Nadam se da će nadležne službe učiniti sve da se počinioci otkriju, a roditeljima poručujem da nemaju razloga za brigu, jer su njihova deca sigurna", kazao je direktor škole Dragan Kovačević Tanjugu.

Međutim, roditelji su zabrinuti, naročito posle saznanja da je u pitanju "važeći cenovnik" na ovdašnjem crnom tržištu narkotika.

Majka jednog od učenika Žaklina S. iznenađena je, jer su zaposleni u školi vrlo strogi kada je u pitanju očuvanje nameštaja i same zgrade, ali insistira da se odgovorni pronađu i kazne.

"Zaista sam zatečena. Uopšte mi nije svejedno jer mi dete pohađa tu školu", kazala je ona Tanjugu.

Čačanski srednjoskolci, međutim, nisu zatečeni vešću da se cenovnik skanka, čarobne pečurke, heroina, eksera, spida i LSD-a javno prikazuje u dvorištu jedne škole, i jedino je, kako kažu, "čudno što nije ispisan i broj telefona".

(Tanjug)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 24, 2012 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa to je to..imaju nadzorne kamere..po zgradama drzavnih ustanova...
zbog toga da bijesan narod ne bi slucajno nekog opstinskog lopova..polomio ili zapalio...
a posto skole nisu odavno od drzavnog znacaju tu i nema nadzornih kamera...
a da ih ima..jasno bi vidjeli i znali...tko je to uradio..
mada je to veoma lako saznati....da je u pitanju neki defekt..na sutomobilu gradionacelnika..
to bi saznali za dva sata...as ovako ko zna cija djeca idu u tu skolu..sve neka bijeda garant..Confused

samo sto to nije nikome u interesu posebno ne u manjim mjestima...
gdje se uglavnom zna sve ko sta radi i ko sta ne radi....
tako da...

odavno sam ja rekao da bi u svakoj skoli trebala 24h dnevno da bude jedna patrola policajaca...i naravno 24h dnevno video nadzor...
i ispred skole i u skoli...i u kabinetima i u zbornici...i toaletima..izuzev kabina toaletnih...
samo nema se za tzo para...jer se sve spuca na predizborne kampanje....
a djeca nam umiru svaki dan...a ti sto trose pare se samo nesto zafrkavaju i jedu prasetinu i jagnjetinu...i laju jedni na druge ko dzukele seoske..a ne ko civilizovani ljudi da se ponasaju...i da konacno jednom nesto i urade od onog sto brbljaju...
i barem tu djecu da zastite od olosa....

dobro je sad postoji mogucnost za osnovanje te takozvanih interventnih jedinica policije...s kojim nema zafrkancije..
imaju prosirena ovlastenja..nesto slicno kao u norveskoj....
kad ga pogledas ruzno moze te i uhapsit....
a kamoli da se nesto konfrcis...ili da vide da radis nesto protuzakonito...
samo na takav nacin ova nasa olos se moze dotjerati pod konac....
samo nadam se da nece biti zloupotreba ovlasti...jer ako ih bude ..
ni to nece imati svrhe...imat ce kontra efekat kao i sve do sada....

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 24, 2012 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
jer se sve spuca na predizborne kampanje....
a djeca nam umiru svaki dan...a ti sto trose pare se samo nesto zafrkavaju i jedu prasetinu i jagnjetinu...i laju jedni na druge ko dzukele seoske..a ne ko civilizovani ljudi da se ponasaju...i da konacno jednom nesto i urade od onog sto brbljaju...
i barem tu djecu da zastite od olosa....

Vala ti je svaka na mjestu, da ne bih citirala sve izabrala sam ono što je na žalost, naša stvarnost i naša propast.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Cenovnik narkotika u školskom dvorištu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon