:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Tomislav Stevanović (73) osuđen na pet godina zatvora jer je pokušao da ubije snaju Milicu (51) u "Ju biznis centru". On je sumnjao da Milica vara njegovog sina.
Beogradski penzioner Tomislav Stevanović (73) pravosnažno je osuđen na pet godina zatvora jer je prošlog avgusta u stanju bitno smanjene uračunljivosti usled afekta besa pokušao da ubije snaju Milicu (51) u "Ju biznis centru", zbog svoje sumnje da mu vara sina s kojim ima dvoje dece.
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u Beogradu i Stefanovića osudio na jedinsvtenu kaznu od pet godina zatvora zbog krivičnih dela ubistvo u pokušaju i nedzvoljeno nošenje oružja.
Oštećeni su za ostvarivanje svojih imovinsko pravnih zahteva upućeni na parnicu, navodi se u odluci objavljenoj na sajtu Apelacionog suda.
Stevanović je oglašen krivim što je 29. avgusta 2011. godine pokušao da ubije snaju na Bulevaru Mihaila Pupina u Novom Beogradu, tako što je u nju pucao iz pištolja, a zatim pokušao da je zadavi.
U ženu je ispalio četiri metka u trenutku kada mu je bila okrenuta leđima i trčećim korakom se udaljavala od njega, te ju je jedan metak pogodio u podlakticu desne ruke.
Žena je utrčala u obližnji lokal, kako bi se sklonila i zaštitila od napada, ali je Stefanović utrčao u lokal za njom i više puta je udarao i davio, u stanju bitno smanjene uračunljivosti usled afekta besa srednjeg stepena, navodi se u presudi.
Vrlo brzo je došlo do intervencije radnika Interventne jedinice, koji su ga uhapsili.
Stevanović je snaji zadadao teške telesne povrede, a odmah posle događaja očevici su u izjavama medijima tvrdili da je svekar snaju optuživao za preljubu.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
svasta... ja stvarno....kad procitam neke stvari..kao ove i jos milijarde slicnih...
shvatim koliko sam ja jbn sretan covjek... ...u svakom segmentu svoga zivota...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Citat: | | tako što je u nju pucao iz pištolja, a zatim pokušao da je zadavi. |
deda, brate, malo li je što si pucao?!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|