www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Maca se okupala u veš mašini
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 24, 2012 6:43 pm    Naslov poruke: Maca se okupala u veš mašini Na vrh strane Na dno strane

Jedna Škotlanđanka sigurno će od sada, dva puta proveriti mašinu za pranje veša, pre nego što je uključi.

Ema Lotian je ispričala kako je njena maca po imenu Tinker, ušla u mašinu za pranje veša i ostala u njoj tokom prve faze pranja.

“Primetila sam da Tinker ne trčkara po kući, kao što stalno radi. Onda sam čula da mjauče iz veš mašine i videla je da stoji iznad mokre odeće”, priča Ema.

Ona je oslobodila macu, tako što je polomila vrata od veš mašine.

“Odmah sam je ogrnula peškirom, ali da budem iskrena, nije izgledalo da će se izvući”, rekla je uzbuđeno vlasnica nestašne mace.

Veterinar je odmah stavio mačku u komoru sa kiseonikom.

“Srećom, Tinker je uspela da ne udahne vodu. Inače mislim da bi se udavila. Veterinar sam 15 godina, ali ovo je prvi put da sam se susreo sa ovakvim slučajem”, kaže veternar.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 24, 2012 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovako nesto slicno sam davno gledao na tv-u...
mada ja sam malo skeptican...mozda bi bilo mogutj..
da je voda hladna....ai bez raznih hemija...za omeksavanje...
s kojim bi u kombinaciji sa vrucom vodom tj zagrijanom na prosjecnih 60 stepeni...
maca bila malo pocupana....i i ako je ne bi ubili okretaji...
vruca voda...hemija bi to sigurno uradila..
zivuljke su jako osjetljive na bilo koja hemijska sredstva....
na primjer...Laughing uzmes koju kap deterdjenta za sudje i razmuljas ga
u litar ode..i pospi ga negdje po travi..i sacekaj dva minuta i vidjet ces gliste kako se vataju noge...i onda raskopaj to sto si polio..i veoma je lako mogutje da ces naci i koju glisticu koja nisa uspjela da spurne i strugne i utekne...Crying or Very sad Crying or Very sad
tako da...sam ja dosao do zakljucka..da je ovo mogutje nekih 10 % ali uz ludu srecu...
po mackicu....a kako rekoh da sam to vec gledao na tv-u...
previse mi je dva slucajada se dese...i da su obadva sretno zavrsena po to malo i cupavo licemjerno stvorenjce Confused Razz Laughing Laughing Laughing

sve u svemu drago mi je sto je prezivjela...bez obzira sto je licimur...Confused

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 24, 2012 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo nije prvi put da sam pročitala o mačkama u veš mašini i svaki put se sjetim svoje mace Bubimira koji je za mjesto spavanja i lijenčarenja odabrao još kao mačence korpu za veš, tako da sam i ne znajući to prvi put mogla da ga pokupim i ubacim da nije kmeknuo kada sam vadila veš iz korpe. Od tada sam redovno provjeravala šta je i da li je u korpi.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Maca se okupala u veš mašini Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon