:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Penzioner iz Užica Siniša Cvetković (75) preživeo je udar groma koji je pogodio njegovu kuću u selu Mali Suvodol kraj Pirota.
Cvetković nije povređen, a u kući koja je sagrađena 1926, od udara groma vatra se pojavila na nekoliko mesta.
Cvetković je danas kazao novinarima da je začuo detonaciju od koje je pomislio da se kuća srušila.
"Luster je pao na moje noge, a sa prozora i tavana počeo je da pada malter i šut na jastuk i moju glavu", kazao je Siniša Cvetković.
Uspeo je da izađe iz sobe i potraži pomoć komšija koji su u jednom trenutku pomislili da se njegova kuća zapalila.
"Bio sam kod lekara na pregledu. Ušni lekar mi je rekao da nemam nikave povrede, jedino su mi čistili uvo od velike prašine i šuta koji je pao na mene dok sam spavao", rekao je Cvetković i dodao da će svoj drugi rođendan slaviti na Svetog Arhangela i da će obnoviti staru kuću.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
To, deda! Sad te sto smrti ubiti neće!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|