www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko bolje kuva, muškarci ili žene?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  

Šta vi mislite, ko se bolje snalazi u kuhinji?
Muškarci
100%
 100%  [ 1 ]
Žene
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 1

Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 26, 2012 6:02 pm    Naslov poruke: Ko bolje kuva, muškarci ili žene? Na vrh strane Na dno strane

Prosečan muškarac ima vrlo visoko mišljenje o sopstvenim kulinarskim sposobnostima, koje je najčešće zasnovano samo na činjenici da su skloni eksperimentisanju tokom pripremanja hrane.

Izgleda da deviza da "put do muškarčevog srca vodi preko njegovog stomaka" više ne važi, pošto sve više pripadnika jačeg pola smatra da kuva bolje od svoje lepše polovine.

U nedavno sprovedenom istraživanju učestvovalo je 2.000 osoba, a rezultati su pokazali da svaki treći muškarac misli da "vlada" kuhinjom i sebe smatra sjajnim kuvarom.

Iako priznaju da kuvaju "vrlo retko", čak 35 odsto muškaraca koji su učestvovali u anketi kompanije Total Greek Yoghurt izjavilo je da kuva bolje od svoje partnerke, a naročito su ponosni na sklonost ka eksperimentisanju i ispoljavanje svog "avanturističkog duha" za šporetom.

Pripremu komplikovanih jela muškarci doživljavaju kao izazov, a iako priznaju da žene kuvaju najmanje dvaput češće nego oni, 42 odsto ispitanika žalilo se da njihova partnerka stalno "vrti" ista jela, prenosi "Dejli mejl".

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 26, 2012 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam i neke muskarce koji kuvaju dobro...a znam i neke zene koje kuvaju izvrsno...
naprimjer...moj stari ne bi mogao nikad da napravi...sarmu ili filovane paprike ili musaku kao mama..
a mama nikad ne bi mogla da napravio cobanac..i lovacki paprikas kao moj stari...
starac ne bi ni pomocu spejs satla mogao da napravi cupavce i ledene kocka kao mama..
a mama ne bi ni pomocu dva spejs satla mogla da pripremi i ispece rostiljsko meso...
ili pasulj...kao on...tako da..je to glupost raspravljati...

to ti je isto kao da poredis dva covjeka sa razlicitim zanimanjima..
ko je od njih bolji u njihovom poslu...naravno da je svako u svom bolji..

a sad kao nesto generalno ...zene bolje kuvaju...i zamrsenija jela spremaju..
a muskarci uglavnom spremaju prosta jela...koja dijete kad napravi
deset puta za redom.....zna da ih
dovede do savrsenstva...

samo sto su muskarci jace fizicke gradje...izdrzljiviji...
i mogu da izdrze teske kuvarske poslove..po ekskluzivnim objektima...koji su navodno mjerilo.. kulinarstva..s cim se ja ne slazem...i nisam nikada volio restoransku hranu...
a pojeo sam je...iz svakakvih restorana..pa i iz pascara ali i iz malo eminentnijih...nego sto su ikad bili i sto ce biti...na ovim prostorima...

pa mi onda neko kaze za te ekstra restorane...
..sto tu nije glava kuhinje neka zena...
pa nije..e to tako nije..mada deset zena oko glavonje kuhinje...
sve pripremi i sve skuva a on dodje samo kusa da vidi da l je dobro...i uglavnom i ne kusa...
i u sustini glavni kuvar nikad nije zasluzan za jelo..nego ljudi oko njega...oni to kuvaju...Confused glavni kuvar je titula..a kuvar je zanimanje...

dakle generalno gledano...zene bolje kuvaju...? ali mi moj ego ne dozvoljava da glasam za zene..
te stoga sam glasao za muskarce Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ko bolje kuva, muškarci ili žene? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon