www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jeste li se tuširali ovog jutra?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2012 8:44 pm    Naslov poruke: Jeste li se tuširali ovog jutra? Na vrh strane Na dno strane

Ako ste do sada preskakali jutarnje tuširanje, vreme je da prestanete sa tom lošom navikom - samo pet minuta pod mlazom tople vode nakon buđenja pomaže da srećniji i sa manje opterećenja započnete novi dan.

Jutarnje tuširanje opušta mišiće, zglobove i kičmu, a utiče i na aktiviranje takozvanog hormona sreće.

Mlaz tople vode će "sprati" svaku brigu sa kojom ste se probudili, ili će vam barem donekle pomoći da se lakše nosite sa predstojećim dnevnim obavezama.

Istraživanje je pokazalo i da nam ujutru naročito prijaju sapuni ili gelovi za tuširanje koji mirišu na limun i pomorandžu, dakle kiselkaste arome koje razbuđuju.

Međutim, nemojte se tuširati predugo, kao ni sa previše vrućom vodom. Dovoljno je i da se "isprskate" mlakom vodom, a da se potom namažete kremom ili losionom za telo koje vam najviše prija.

Telo nikako nemojte ujutru mazati uljem kako ne biste isflekali garderobu.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2012 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavidim onima koji mogu podnijeti jutarnje tuširanje, jer sam to pokušavala par puta i nije mi se uopšte svidjelo, navika na tuširanje pred spavanje je i previše jaka i ustaljena već tako mnogo vremena da ne dozvoljava kršenje istog. I tim večernim tuširanjem, spada prilično mnogo tereta i prljavštine dana.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Jeste li se tuširali ovog jutra? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon