:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Amerikanka na Internetu potražila donacije za povećanje grudi, pozivu se odazvao lekar koji ju je operisao "za dž".
Krisi Lejn privukla je pažnju javnosti neobičnim apelom za skupljanje novca za ugradnju silikona. Ona je u Majamiju svakodnevno izlazila na ulicu u bikiniju sa znakom na kojem je pisalo "Nisam beskućnica, trebaju mi si*e".
Slike i video zapisi njene akcije proširili su se Internetom kao munja, a stigli su i do doktora Majkla Salchauera, koji je odlučio da Krisi besplatno ugradi silikone.
On je u jednoj bolnici u Majamiju povećao Kristi grudi sa "keca" na "trojku", i odrekao se honorara od 6.500 dolara.
"Osvojio me je njen jedinstveni pristup, pošto se videlo da je iskrena i posvećena", rekao je on.
(MONDO, Guliver/Getty images)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
kakva glupaca...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
Yoca` Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 45 Mesto: Tu sam pored tebe...

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|