www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Điha, konjiću!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 13, 2012 4:10 pm    Naslov poruke: Điha, konjiću! Na vrh strane Na dno strane

Obezbeđenje aerodroma u Rimu nije znalo šta ih je snašlo kada ih je jedan pijani putnik preskočio, "zajahao" traku za prtljag, a onda na njoj zaspao kao beba.

Zaposleni u obezbeđenju bili su zatečeni kada je jedan Norvežanin (36), stigavši na međunarodni terminal, preskošio preko šaltera za ček-in, došao do trake za prtljag, koja se u tom trenutku nije pomerala i zaspao. Traka se u međuvremenu pokrenula i on je dobrih 15 minuta spavao na njoj, sve dok obezbeđenje nije uspelo dag a probudi i skine sa iste, prenosi "Dejli telegraf".

Radnici obezbeđenja dodali su da ovo nije bio njihov propust, "i da oni nisu psiholozi, pa da mogu da prepoznaju svakog pijanog ludaka".

"Ovakva ili slična epizoda dogodi se jednom do dva puta godišnje, i mi se već polako navikavamo da ovde možemo svašta da doživimo", rekao je šef obezbeđenja aerodroma.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2012 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cudi me da nije rus Laughing Laughing
skoro ja kad sam bio negdje...i sjedimo mi tako...
malo odmaravo..na svjezem nocnom zraku...i uzivamo u milionima mirisa..
tek ide nesto i urlice na sav gllas...i mlatara rukama...i skace...nag posve....
pjeva nesto na ruskom i ode..protutnja kraj nas...i ode negdje u pm...
nije se vise ni vratio...a morao se vratiti...samo sto se nije vratio...
valjda preko ograde je izasao ...ko ce ga znati Confused Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Điha, konjiću! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon