www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Starac se iživljavao nad detetom
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2012 4:51 pm    Naslov poruke: Starac se iživljavao nad detetom Na vrh strane Na dno strane

Radojica S (64) iz Kraljeva u pritvoru jer se iživljavao nad šestogodišnjim detetom.

Istražni sudija Osnovnog suda u Jagodini odredio je pritvor od osam dana Radojici S. (63) iz Jagodine, zbog nedozvoljenih polnih radnji nad šestogodišnjim detetom, izjavio je večeras predsednik Osnovnog suda Nebojša Jeremić.

Osnovano se sumnja da je Radojica S. duže vreme vršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u vezi krivičnog dela obljube nad detetom, kazao je Jeremić Tanjugu.

Radojica S, koji živi u neposrednom susedstvu, koristio je priliku i poverenje roditelja da se približi detetu i u dužem vremenskom periodu se iživljavao nad njim... radi zadovoljenja svog polnog nagona, piše u prvim podacima iz istrage.

Sud je, imajući u vidu da živi u susedstvu sa detetom i da delo može ponoviti, Radojici S. odredio pritvor.

(Tanjug)

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2012 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odvratno!Užas!Ovakve kad pročitam stvari,odma osetim grč u stomaku i muka mi je!Treba ga obesiti na prvu panderu,za primer drugima,sličnim pedofilima i monsrumima perveznim...

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2012 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Sudje, imajući u vidu da živi u susedstvu sa detetom i da delo može ponoviti, Radojici S.odredio pritvor.
Pritvor? Shocked
Citat:
odredio je pritvor od osam dana Radojici S. (63) iz Jagodine
Zemljo, otvori se za ovakve i njima slične i lijepo ih progutaj ili ... ljudi, državo, zakoni, politiko ... dajte više jednom vratite smrtnu kaznu!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Starac se iživljavao nad detetom Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon