:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da žene razgovor na temu koja ih ne zanima pažljivo prate 15 sekundi, dok će muškarci sagovorniku koji ih gnjavi posvetiti čitavih deset sekundi.
Svaka treća ispitanica priznala je da se iz razgovora na temu koja je ne interesuje "isključi" posle petnaestak sekundi, ubacujući povremeno "da, da", "je l'", "stvarno" i "ma šta kažeš" u konverzaciju ne bi li ostavila utisak pažljivog slušanja sagovornika.
Žene smatraju da ih partneri "uglavnom ne slušaju pažljivo", a to izgleda i nije daleko od istine, pošto svaki četvrti muškarac priznaje da svoju lepšu polovinu pažljivo sluša - deset sekundi.
Anketa sprovedena u Velikoj Britaniji pokazala je da ljudi najmanje strpljenja imaju da slušaju druge kako kukaju nad svojim životom, a na listi najdosadnijih tema slede razgovori o televizijskim sapunicama, poslu i kućnim poslovima, prenosi "Dejli mejl".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ih...ja sam njih daaaaavno prešišala!!!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ih ja to po kratkom postuuku...mrssssssss ne rise...ili odabij...ma sto to meni poricas nemoj biti dosadan ili na....ajd vidimo se ..zurim
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|